• BIST 8737.87
  • Altın 2236.233
  • Dolar 32.3361
  • Euro 35.1035
  • İzmir 13 °C

Egeli İletişimciler yaptığı filmlerle ödüle doymuyor

Egeli İletişimciler yaptığı filmlerle ödüle doymuyor
Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi (EÜİF) Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü Öğretim Görevlisi İbrahim Sertaç Kasaplar’ın yönetmenliğini yaptığı “Zorunda” kısa filmi Ankara Üniversitesi Kısa Film Yarışması’ndan, “Canlı Canlı” kısa filmi ise Esaretten Ces

 Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi (EÜİF) Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü Öğretim Görevlisi İbrahim Sertaç Kasaplar’ın yönetmenliğini yaptığı “Zorunda” kısa filmi Ankara Üniversitesi Kısa Film Yarışması’ndan, “Canlı Canlı” kısa filmi ise Esaretten Cesarete Kısa Film Yarışması’ndan ödülle döndü. Aynı yarışmadan Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü öğrencileri de “İyi Seyirler” isimli kısa film ile “En İyi Senaryo” ödülüne layık görüldü.

Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bilgehan Gültekin, ulusal ve uluslararası yarışmalardan ödülle dönem Öğretim Görevlisi İbrahim Sertaç Kasaplar’ı ve genç iletişimcileri tebrik ederek başarılar diledi.

“Küresel ısınma ve iklim değişikliğine dikkat çekti”

EÜİF akademisyenleri ve öğrencileri yaptıkları filmlerle sinema dünyasının önemli kurum ve kuruluşlarından ödülle dönüyor. EÜİF Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü Öğretim Görevlisi İbrahim Sertaç Kasaplar, yönetmenliğini yaptığı farklı filmlerle ödül aldı.  Öğretim Görevlisi Kasaplar’ın insan hakları ve zorunlu göç temalı “Zorunda” adlı kısa filmi, Ankara Üniversitesi Kısa Film Yarışması’nda jüri özel ödülü kazandı. Kasaplar’ın küresel ısınma ve iklim değişikliği temalı bir başka çalışması olan “Canlı Canlı” isimli kısa film ise, Hacettepe Üniversitesi ve Tema Vakfı tarafından düzenlenen Esaretten Cesarete Kısa Film Yarışması’nda jüri özel ödülünün sahibi oldu.

Genç iletişimciler   “En İyi Senaryo” ödülüne layık görüldüler

Esaretten Cesarete Kısa Film Yarışması’nda ayrıca, Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü birinci ve ikinci sınıf öğrencileri Enes Çelik, Seyithan Apakhan, Ayşegül Ünbier, Cem Egemen Gürsoy ve Eren Aydoğmuş tarafından hazırlanan “İyi Seyirler” isimli kısa film de “En İyi Senaryo” ödülüne layık görüldü.

Her iki kısa film de Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü ile Ege Üniversitesi Medya Uygulama ve Araştırma Merkezi bünyesindeki genç ekiplerin ortak çalışması ile gerçekleştirildi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894