• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İzmir 16 °C

Hollywood Sezonunda Efsane Filmler Vizyonda

Hollywood Sezonunda Efsane Filmler Vizyonda
Son dönemin en heyecan verici vizyon programı başlıyor!

HOLLYWOOD SEZONUNDA EFSANE FİLMLER VİZYONDA

Son dönemin en heyecan verici vizyon programı başlıyor! Üst üste vizyona girerek önümüzdeki aylarda bizi sinema salonlarının abonesi haline getirecek Hollywood yapımlarını Sinemia.com editörleri listeledi. Sinemia ayrıca, bu sezonu yepyeni Sinemia Premium Üyelik paketi ile karşılıyor. Artık sinemaseverler bir 3D film fiyatı ödeyerek, bir ay boyunca salon türü sınırı olmadan tüm formatlarda diledikleri 3 filme gidebilecekler. Karayip Korsanları’ndan Wonder Woman’a, Maymunlar Cehennemi’nden Çılgın Hırsız’a Hollywood yapımı filmlerle aksiyon, macera ve eğlenceye doyacaklar.

Önümüzdeki günlerde çok heyecan verici bir vizyon programı sinemaseverleri bekliyor. Hollywood sezonu boyunca beyazperdeye damga vuracak yapımlar arasında, blockbuster serilerin devam filmleri, eğlenceli animasyonlar, aksiyon dolu süper kahraman hikayeleri ve fantastik bilim kurgular yer alıyor. Üstelik Sinemia, tam 79 filmin vizyona gireceği bu 3 aylık sezonu, sinemaseverlerin kalbini çalacak bir yenilikle karşılıyor.

BİR 3D FİLM BİLETİ FİYATINA AYDA ÜÇ FİLM İZLEYİ

Özel Sinema Kulübü Sinemia sinemaya gitmeyi her zamankinden daha kolay kılan yepyeni bir paket sunmaya başladı. Yeni Sinemia Premium Üyelik paketiyle, sinemaseverler bir 3D film bileti fiyatı ödeyerek ayda 3 kez sinemaya gidebilecekler. Yeni paket, sınırsız Sinemia üyeliğinde olduğu gibi yine 2D, 3D, IMAX, MPX, Dolby Atmos, 4DX, hatta D-BOX ve VIP Salonlarda geçiyor. Üyeler 400’den fazla kafe, restoran ve markada Premium indirimlerden faydalanabiliyor.

Sinemaseverler Hollywood sezonunda vizyon takvimini yine Sinemia.com üzerinden takip edebilecekler. Onlarca film arasından sezonun en çok beklenenleri ise şu şekilde:

1. Karayip Korsanları 5: Salazar'ın İntikamı – 26 Mayıs
Mistik ve ürkütücü sahnelerin yanı sıra, eğlence de beşinci filmde yine seyirciyle buluştu. Bu kez, Siyah İncinin Laneti'nde olduğu gibi, Javier Bardem'in merkezinde olduğu farklı bir hayalet ekip Sparrow'un korkulu düşmanı oluyor.
 
2. Sahil Güvenlik – 2 Haziran
90’ların meşhur dizisi Baywatch’tan beyazperdeye uyarlanan yapımda, Dwayne Johnson efsane karakter Mitch Buchannon olarak karşımıza çıkıyor. Komedi, aksiyon ve macerayı birleştiren filmde, Mitch'le karşı karşıya gelen yeni cankurtaran Matt Brody'i ise Zac Efron canlandırıyor.
 
3. Wonder Woman – 2 Haziran
Diana isimli Amazon prensesi, nam-ı değer Wonder Woman’ın dış dünyayla çatışması, bir Amerikan pilotunun Cennet Adası’nda kaza yapmasıyla başlar. Diana evini terk ederek kıyılarına kadar gelen bu tehdidi engellemeye çalışacaktır.

4. Kızlar Gecesi – 16 Haziran
Başrolünde Scarlett Johanson’ın yer aldığı komedi filminde, bekarlığa veda partisi veren kız grubu kiraladıkları villaya erkek striptizciler çağırır. Bu sırada yaşanan kazada striptizcilerden biri hayatını kaybeder. Kızlar bu olay karşısında ne yapacaklarına karar vermeye çalışırlar.
 
5. Arabalar 3 – 16 Haziran
Serinin üçüncü filminde McQueen'in bir kenara çekilmek yerine yarıştaki yerini mükemmelleştirmek için harcadığı çabayı izleyeceğiz. Piston Cup Racing'in en büyük yarışına hazırlanan McQueen bir şampiyonun kalbini ortaya koyacaktır.

6. Transformers 5: Son Şövalye – 23 Haziran
Bir öncekinden çok daha görkemli ve etkileyici olması beklenen yeni filmde, izleyiciler yine bilim kurgu dünyasına dalacak, aksiyon ve maceraya doyacak.
 
7. Örümcek-Adam: Eve Dönüş– 7 Temmuz
Peter Parker lise döneminde normal bir genç gibi yaşamaya çalışırken, bir yandan da aklında suçla savaşmak ve dünyayı daha güvenli bir yer haline getirmek vardır. Yönetmen Jon Watts, Peter'ın hayatının bu bölümünü kendi stiliyle yeniden ele alıyor.
 
8. Maymunlar Cehennemi: Savaş – 14 Temmuz
Serinin bu son filminde Sezar ve takipçileri insanlarla acımasız bir savaşta karşı karşıya gelirler. Sezar'ın ordusu tüm inanç ve hırsına rağmen büyük kayıplar verir. Kendisini ordusuna ve halkına karşı sorumlu hisseden Sezar, Colonel ile birebirde yüzleşmek için yola koyulur.
 
9. Dunkirk – 21 Temmuz
Christopher Nolan tarafından yazılan ve yönetilen film, 2. Dünya Savaşı sırasındaki gerçek olaylara dayanıyor ve İngiliz askeri harekatı sırasında Dunkirk'ün tahliye edilmesiyle başlıyor. Savaşın seyrini belirleyen bu olay, heyecan dolu bir filme de ilham veriyor.

10. Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu– 27 Temmuz
Luc Besson’un yönetmenliğini üstlendiği film, evrende insanlara ait bölgelerde düzeni sağlamakla görevli iki özel harekat askerinin başından geçenleri konu alıyor. Filmin başrollerini Dane DeHaan ve Cara Delevingne paylaşıyor.

11. Kara Kule – 4 Ağustos
Stephen King’in kült romanından uyarlanan ve hayranlarının heyecanla beklediği film, Roland Deschain’in kara kuleyi aramasını konu alıyor. Western tarzı bu dünyada evreni kurtarmak için arayışa çıkan silahşörlerin yanı sıra, onların düşmanları da olacak.

12. Çılgın Hırsız 3 – 25 Ağustos
Hayranları tarafından çok sevilen animasyon serisi Despicable Me’nin üçüncü filmi Ağustos ayında vizyona giriyor. İzleyiciler yine komedi ve maceraya doyacak./ EGE BASIN GRUBU

GAZETELERİMİZ

GÜNAYDIN EGE GAZETESİ     www.gunaydinege.net

BAKIRÇAY GAZETESİ         www.bakircay.com

EGE HÂKİMİYET GAZETESİ    www.egehakimiyet.com

FOTO HABER GAZETESİ         www.fotohaber.com.tr

VAZİYET GAZETESİ            www.yenivaziyet.com

YENİ VİZYON GAZETESİ         www.yenivizyon.net

ARASTA GAZETESİ            www.arastahaber.com

ALİAĞASPOR GAZETESİ        www.aliagaspor.com     

SAZAN MİZAH GAZETESİ       www.yenisazan.com

İNTERNET SİTELERİ İÇİN TIKLAYINIZ

ALİAĞA HABER           www.aliagahaber.com

ARASTA HABER           www.arastahaber.com

YENİ SAZAN               www.yenisazan.com

YENİ VAZİYET              www.yenivaziyet.com

YENİVİZYON              www.yenivizyon.net

ALİAĞA TARİHİ           www.aliagatarihi.com

GÜNAYDIN ALİAĞA         www.gunaydinaliaga.com

ALİAĞASPOR              www.aliagasport.com

ALİAĞAMIZ                www.aliagamiz.com

BAKIRÇAY                  www.bakircay.com

EGE HÂKİMİYET             www.egehakimiyet.com

GÜNAYDIN İZMİR             www.gunaydinizmir.com

AZİZ İZMİR                  www.azizizmir.com

EGE RAPOR                 www.egerapor.com

EGE İLAN                    www.egeilan.net

EGE İHALE                  www.egeihale.com

ALFA TİVİ                  www.alfativi.com

EGE VİDEO                www.egevideo.com

EGEPLAY                 www.egeplay.com 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894