• BIST 9689.32
  • Altın 2495.5
  • Dolar 32.5804
  • Euro 34.8524
  • İzmir 23 °C

MCBÜ’de İki Coşku Birden

MCBÜ’de İki Coşku Birden
MCBÜ Köprübaşı Meslek Yüksekokulu Yeni Hizmet Binası Açılışı ve Mezuniyet Töreni coşkuyla gerçekleşti

MCBÜ’DE İKİ COŞKU BİRDEN

Köprübaşılı hayırsever vatandaşların ve Köprübaşı Belediyesi’nin katkıları ile belediye personelinin azimli çalışmasıyla dokuz ayda tamamlanan yeni MCBÜ Köprübaşı Meslek Yüksekokulu binasının açılışı, büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.

Açılış törenine Köprübaşı Kaymakamı Abdülkadir Çelik, Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ, Rektör Prof. Dr. A. Kemal Çelebi, Köprübaşı Belediye Başkanı Zafer Mergen, Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Bilal Gümüş, Prof. Dr. Muzaffer Tepekaya ve Prof. Dr. Birol Kovancılar ile Demirci Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Ataç,  Demirci Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. İsmail Taşlı ve daire amirleri ile üniversitenin birçok biriminden öğretim elemanları katıldı.

Toplam 3.250 metrekarelik alan üzerine kurulu; on adet derslik, 156 kişilik iki amfi, konferans salonu, bilgisayar laboratuvarı, kütüphane, 250 metrekarelik kantin, iki mescit ile akademik ve idari personel için 21 odadan oluşan Köprübaşı Meslek Yüksekokulu yeni hizmet binasının açılışında konuşan Prof. Dr. A. Kemal Çelebi, kısa zamanda böyle bir binayı hizmete sunan Belediye Başkanı Zafer Mergen’e çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, okulun konferans salonuna “Zafer Mergen” isminin verileceğini söyledi. Prof. Çelebi, konuşması sonunda azimli çalışmaları ve emekleri için Zafer Mergen’e plâket takdim etti.

Mehteran Takımı ve halk oyunları ekibinin gösterileri eşliğinde; öğrenci velileri ve tüm davetli vatandaşların katılımı ile yenilen iftar yemeğinin ardından, Köprübaşı Meslek Yüksekokulu mezuniyet töreni gerçekleştirildi. Okul birincisinin mezunlar adına konuşması, Meslek Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ali Murat Ateş, Belediye Başkanı Zafer Mergen ve Rektör Prof. Dr. A. Kemal Çelebi’nin konuşmalarını müteakip, okulu derece ile bitiren öğrencilere plâketleri verildi. Tören tüm mezunlara mezuniyet belgelerinin takdim edilmesi ile sona erdi. Öğrenciler mezuniyet coşkusunu hep birlikte eğlenerek yaşadılar. / EGE BASIN GRUBU

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894