• BIST 8897.39
  • Altın 2240.294
  • Dolar 32.337
  • Euro 35.0975
  • İzmir 18 °C

35 bin Euro’luk Televizyonu Tanıttı

35 bin Euro’luk Televizyonu Tanıttı
Foça Haberleri / Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi /
BANG & OLUFSEN 35 BİN EURO’LUK YENİ NESİL TELEVİZYONUNU TANITTI
Foça Haberleri / Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi /
Danimarkalı ses ve görüntü sistemleri üreticisi Bang & Olufsen, yeni nesil televizyonu BeoVision Avant’ın 85 inçlik versiyonunu tanıttı. Adahan İstanbul Hotel’de düzenlenen etkinliğe ünlü mimarlar ve tasarımcılar katıldı.
 
Danimarkalı high-end ses ve görüntü sistemleri üreticisi Bang & Olufsen, televizyon izleme deneyimini sinema keyfine dönüştürecek ve televizyonun evlerdeki yerini yeniden tanımlayacak BeoVision Avant’ın yeni 85 inçlik versiyonunu Adahan İstanbul Hotel’de gerçekleşen organizasyonla tanıttı. Bang & Olufsen ile Parkes Floors & Deco iş birliğiyle gerçekleşen geceye Bang & Olufsen Kreatif Direktörü, dünyaca ünlü Danimarkalı tasarımcı Johannes Torpe ev sahipliği yaptı. Bang & Olufsen Kreatif Direktörü Johannes Torpe “BeoVision Avant’ın yeni 85 inçlik versiyonu, televizyonun evlerdeki yerini yeniden tanımlıyor ve sihirli bir görsel deneyim ve etkileyici bir ses performansı sunuyor. BeoVision Avant 85 incelikli işçiliği ve yalın tasarımıyla evinizin başköşesine yerleşirken harika görüntü ve ses kalitesi ile bugüne kadarki televizyon deneyimlerinizi size unutturacak” şeklinde konuştu.
 
BeoVision Avant 85:
BeoVision Avant 85, motorlu stant ve duvar konsoluyla kullandığında size doğru hareket ediyor, izlemeyi bıraktığınızda ise tekrar duvara doğru gidiyor. Böylece yaşam alanlarında daha az yer işgal ediyor. En sevdiğiniz koltuğunuza görüş açınızı, favori pozisyonunuzu, sevdiğiniz kanalı ve ideal ses ayarını kaydedebiliyorsunuz. Bunun yanı sıra BeoRemote One uzaktan kumanda ile tek tuşla, daha önce kaydettiğiniz, televizyonunuzun bu üç ayarını anında en sevdiğiniz şekle getirebiliyorsunuz. Kapatıldığında da otomatik olarak, hoparlörü kapanıyor ve tekrar duvara bitişik konumuna dönüyor. 
 
Başka hiç bir televizyonda bulamayacağınız ses performansı gösteren BeoVison Avant 85, aynı anda hem merkezi kanal hem de stereoya sahip entegre 3 kanallı hoparlör çözümü ile optimize edilmiş konuşma yenileme özelliğiyle olağanüstü iyi bir stereo performansı ve en ekstrem spor veya aksiyon görüntülerini izlerken dahi sizi tatmin edecek kristal netlik ve dinamik hassasiyet sunuyor. Sinemanın gerçek gücünü de 2D lokal arka aydınlatma karatmasıyla son teknoloji doğrudan tip LED ile yaşam alanlarına taşıyor. Ses çözümünü 7.1 surround çözümüne yükseltmek isterseniz, TV Kusursuz Kablosuz Ses konsepti ile donatıldığından bunu kablosuz da yapmanız mümkün. 
 
Nişantaşı mağazasında 32.000 Euro’dan satışa sunulan ürün, 1.400 Euro’dan başlayan fiyat seçenekleriyle duvara, masaya veya yere monte edilebiliyor.
 
Bang & Olufsen Kreatif Direktörü Johannes Torpe’un ev sahipliği yaptığı lansmana Gürhan Bakırküre, Berna Bora, Yalın Tan, Seyhan Özdemir Sarper, Sefer Çağlar, Emre Toner, Burak Sabaz, Jale Kulin gibi önemli mimarlar katıldı.
 
Bang & Olufsen Hakkında:
Bang & Olufsen, 1925 yılında Struer - Danimarka’da kaliteli sesin yeniden üretimine kendilerini adamış olan Peter Bang ve Svend Olufsen adlı iki yenilikçi mühendis tarafından kuruldu. O zamandan beri marka, uzun yıllar süren zanaatkârlık geleneği ve yüksek teknolojili araştırma ve geliştirmeye mümkün olan en üst düzeyde bağlılığı sayesinde performans ve tasarım mükemmelliğinin simgesi haline geldi. Ev teknolojisinde hala en ön sırada olan Bang & Olufsen, ev için entegre ses ve görüntü çözümleri konusundaki engin deneyimini, son yıllarda ağırlama ve otomotiv gibi sektörlere de genişletti. Böylece, mevcut ürün yelpazesi evde olduğu kadar arabada ve hareket halinde de kusursuz medya deneyimleri sunmaktadır. 
Bang & Olufsen hakkında daha fazla bilgi için http://www.bang-olufsen.com adresini ziyaret edebilirsiniz.
facebook.com/bangolufsentr
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894