• BIST 8889.43
  • Altın 2240.943
  • Dolar 32.3403
  • Euro 35.1219
  • İzmir 18 °C

Tomtom Navigasyon Cihazı

Tomtom Navigasyon Cihazı
Navigasyon cihazları pazarında Avrupa’da %50, ABD’de %25 paya sahip olan TomTom ürünleri, Türkiye’de tamamen Türkçe içerikle Türkiye’ye özgü karayolları ve trafik koşullarına uyumlu olarak

NAVİGASYON CİHAZLARINDA DÜNYA LİDERİ TOMTOM TÜRKİYE"DE

Navigasyon cihazları pazarında Avrupa"da %50, ABD"de %25 paya sahip olan TomTom ürünleri, Türkiye"de tamamen Türkçe içerikle Türkiye"ye özgü karayolları ve trafik koşullarına uyumlu olarak tüketiciye ulaşacak. TomTom, Türkiye pazarına odaklı yapılanmasıyla bir yandan harita çözümlerini mükemmelleştirirken, öte yandan tüketicileri, beklentilerine ve alışkanlıklarına cevap verecek kullanım kolaylığı seçenekleriyle tanıştıracak. TomTom, satış ve pazarlama yatırımlarıyla Türkiye"de gerçek anlamda bir navigasyon pazarının oluşmasına öncülük etmeyi amaçlıyor. TomTom"un Türkiye"deki operasyonlarını Ülke Müdürü unvanıyla bilgi teknolojileri perakendeciliği alanında sektörün deneyimli isimlerinden Özgür Yiğiter yönetecek.

TomTom"un Türkiye"de faaliyete başlamasını değerlendiren TomTom CEO"su Harold Goddijn, Türkiye gibi büyük bir ülkede yol tarifi, adres bulma gibi konularda önemli bir boşluğu doldurmayı amaçladıklarını kaydetti. Goddijn, “Global navigasyon sektörü hızlı bir şekilde gelişiyor. TomTom olarak, tüm dünyadaki sürücülere akıllı, kullanımı kolay, taşınabilir navigasyon ürünleri sağlamak üzere çalışıyoruz. Türkiye, yollarında seyreden milyonlarca otomobil ile büyük bir potansiyel sunuyor. Dünyanın geri kalanındaki liderlik pozisyonumuzu Türkiye"de de yakalayacağımıza güvenim tam” diye konuştu.

TomTom"un Türkiye için gerekliliğine dikkat çeken TomTom Türkiye Ülke Müdürü Özgür Yiğiter ise “TomTom"un Türkiye"de olmasının iki tane büyük anlamı var: Birincisi, Türk tüketicisinin ihtiyaçlarını daha iyi anlayıp ürün ve hizmetlerimizi buna göre hazırlamak. Türkçe menü, Türkçe yol tarifi, Türkçe çağrı merkezi desteği gibi… İkincisi de Türkiye"deki pazar koşullarını daha iyi anlayıp, Türkiye navigasyon pazarının oluşmasını ve TomTom"un lider rol üstlenmesini sağlamak için, özellikle perakendeci iş ortaklarımızın TomTom Türkiye"den yerel destek almalarını sağlamak” diye konuştu.

 

KUTUDAN ÇIKTIĞI ANDA KULLANIMA HAZIR!

Tüm TomTom ürünleri tak & çalıştır özelliğine sahip. Bu özellik, ürünlerin kutudan çıkarıldığı an, kullanım kılavuzunun okunmasına bile gerek olmadan, kullanıma hazır olması anlamına geliyor. Değişiklikleri öngören navigasyon menüsü ve net sembollerin yer aldığı geniş dokunmatik ekranı ile sürücülerin kolayca rotalarını planlamalarını sağlayan TomTom, yolculuk boyunca net Türkçe ses komutları ile sürücülerin gitmek istedikleri adrese stressiz ve kolaylıkla ulaşmalarını sağlıyor.

 

HER ZAMAN EN GÜNCEL HARİTALAR

Türkiye pazarına TomTom ONE Türkiye, TomTom XL Türkiye, TomTom XL Avrupa (Türkiye ve 34 Avrupa ülkesini içerir) ve en son sürümü TomTom GO 720 Avrupa kişisel navigasyon cihazlarıyla giren TomTom, müşterilerinin gitmek istedikleri yere en kolay yoldan erişebilmeleri için dünyanın lider harita sağlayıcılarından biri olan Tele Atlas ile çalışıyor.

 

TomTom benzersiz Map Share™ teknolojisi ile kullanıcılarına kendi cihazları üzerinde harita bilgilerini güncelleme ve diğer kullanıcılar tarafından yapılan güncellemelerden yararlanma imkanı sağlıyor. Map Share™ teknolojisi sayesinde sürücüler, cihazlarının ekranına birkaç dokunuş yaparak, sokak adları, yol hız limitleri, kapalı yollar ve hatta telefon numaralarındaki değişiklikler gibi güncelleştirmeleri kolaylıkla yapabiliyor. TomTom"un "en güncel harita garantisi" sayesinde de kullanıcılar, cihazlarını kullanmaya başladıktan sonraki 30 gün içinde daha yeni bir harita yayımlanırsa bu sürümü ücretsiz olarak yükleyebilme şansına sahip oluyor. Tüm TomTom ürünleri, TomTom"un PC/Mac için bedava yazılımı TomTom HOME yazılımı ile satışa sunuluyor. TomTom HOME ile kullanıcılar, cihazlarını güncel tutmak için yeni yazılımları ve en güncel haritaları yükleyebiliyor.  

TomTom navigasyon cihazları, sürücülerin nereye giderlerse gitsinler, güvenliğe ve yol kenarı rehberliğine direkt erişim sağlayabilmeleri için geniş kapsamlı güvenlik özelliklerini içerisinde barındırıyor. Geniş kapsamlı "Acil Yardım!" menüsü, acil durum ve arıza servis numaraları, en yakın hastane, araba bakım önerileri ve ilk yardım komutları ile ilgili bilgiler içeriyor. Gelişmiş güvenlik özellikleri kullanıcılara hız uyarıları, sürüş molaları ve menü erişim seçenekleri ile ilgili kendi isteklerini ayarlamalarına olanak tanıyor.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894