• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İzmir 21 °C

Öğrencilerin Notebook Ve Tabletlerine Güvence

Öğrencilerin Notebook Ve Tabletlerine Güvence
Okulların açılmasıyla birlikte, öğrencilerin eğitim ve öğretim hayatındaki önemli yardımcı araçlardan olan notebook ve tabletler için “Eğitime Teknolojik Destek” kampanyası başlatıldı.
ÖĞRENCİLERİN NOTEBOOK VE TABLETLERİNE GÜVENCE

Okulların açılmasıyla birlikte, öğrencilerin eğitim ve öğretim hayatındaki önemli yardımcı araçlardan olan notebook ve tabletler için “Eğitime Teknolojik Destek” kampanyası başlatıldı. Kampanya kapsamında, öğrencilerin dağınık çalışma masalarına kurban giden notebook ve tabletler, garanti kapsamına girmeyen kullanıcı hatalarına karşı koruma altına alınıyor. İçinde sigorta hizmetinin de yer aldığı güvence paketleri yüzde 40’a varan indirimle satışa sunuluyor.

Yeni eğitim ve öğretim döneminin başlamasıyla, öğrencilerin derslerinde önemli yardımcıları haline gelen ancak sıvı teması, kırılma, düşme ve çarpma gibi garanti kapsamına girmeyen kazalara kurban giden tablet ve notebookları, yıllık ortalama 150 TL’den başlayan fiyatlarla güvence altına alan “Eğitime Teknolojik Destek” kampanyası başlatıldı.

EĞİTİME TEKNOLOJİK CİHAZLAR KURBAN GİDİYOR

Ailelerin çocuklarına binlerce lira vererek satın aldığı teknolojik cihazlar; çarpma, düşme, sıvı teması gibi kullanıcı hataları sonrası kullanılmaz hale geliyor. Garanti kapsamı dışında kalan bu kazalar sonrası devam eden taksitler ise ciddi mağduriyetler yaratıyor.

Yeni eğitim öğretim döneminde gençlerin ve ailelerin bu tür mağduriyetler yaşamasının önüne geçmek istediklerini açıklayan Teknokask & Cepkask Firması Genel Müdürü Tayfun Gülgeç,  Eğitime Teknolojik Destek kampanyası ile özellikle okul döneminde sıkça kullanıcı hata ve kazalarına kurban giden notebook ve tabletler için, içinde sigorta hizmetinin de hediye edildiği Elektronik Cihaz Güvence Hizmet Paketlerini % 40’a varan indirimle satışa sunduklarını açıkladı.

“CEPKASK” YAZANA YÜZDE 40 İNDİRİM

Öğrencilerin eğitim yaşamını kolaylaştıran elektronik cihazlar için Teknokask & Cepkask Firmaları, e-ticaret sitesi olan ekask.com.tr’den yeni notebook, tablet ve cep telefonları için güvence hizmeti almak isteyen tüm öğrencilere %40’a varan indirim imkanı sunuyor. Öğrencilerin ve ebeveynlerin bu indirimden yararlanabilmeleri için www.ekask.com.tr sitesine girip indirim kodu kısmına CEPKASK yazmaları yeterli oluyor.

TÜKETİCİLERİN MAĞDURİYETİNİ ÖNLEYEN KAMPANYA

Teknolojinin her geçen gün hayatımıza daha fazla girmesiyle birlikte eğitimde notebook ve tabletlerin öneminin arttığının altını çizen Tayfun Gülgeç, şunları söyledi: “Anne ve babaların binlere lira ödeyip satın aldıkları cihazların kullanıcı hataları sonrasında kullanılamayacak hale gelmesi üzerine tüketiciler, bozulan cihazların taksitlerini ödemeye devam ediyor. Biz de bu sebeple tüketicilerin mağdur olmaması adına eğitim teknolojik destek vermek için indirim kodu kampanyasını başlattık ”.

Elektronik Cihaz Güvence Hizmet Paketleri’nin işleyişi hakkında da bilgi veren Gülgeç; “Hasarlar, tecrübeli ekspertizlerle gideriliyor. Dosyalar kurtarılıyor. Orijinal teknik destek servisi ile onarımlar yapılarak mağduriyetlerin önüne geçiliyor” dedi.

HİZMET TÜRKİYE GENELİNE YAYILDI

Elektronik cihazları ve cep telefonlarını güvence altına almak isteyen kullanıcılar için Cepkask ve Teknokask firmaları tarafından sunulan güvence hizmet paketleri Türkiye çapında tablet ve notebook satan 1200 bayiinin yanı sıra Apple, Troy ve Lydia mağazaları ve hepsiburada.com’dan da satışa sunuluyor. Öğrencilerin okula dönüş kampanyasından faydalanmaları için ekask.com.tr’yi ziyaret etmeleri gerekiyor./Ege Basın Grubu

GAZETELERİMİZ

GÜNAYDIN EGE GAZETESİ     www.gunaydinege.net

BAKIRÇAY GAZETESİ         www.bakircay.com

EGE HÂKİMİYET GAZETESİ    www.egehakimiyet.com

FOTO HABER GAZETESİ         www.fotohaber.com.tr

VAZİYET GAZETESİ            www.yenivaziyet.com

YENİ VİZYON GAZETESİ         www.yenivizyon.net

ARASTA GAZETESİ            www.arastahaber.com

ALİAĞASPOR GAZETESİ        www.aliagaspor.com     

SAZAN MİZAH GAZETESİ       www.yenisazan.com

İNTERNET SİTELERİ İÇİN TIKLAYINIZ

ALİAĞA HABER           www.aliagahaber.com

ARASTA HABER           www.arastahaber.com

YENİ SAZAN               www.yenisazan.com

YENİ VAZİYET              www.yenivaziyet.com

YENİVİZYON              www.yenivizyon.net

ALİAĞA TARİHİ           www.aliagatarihi.com

GÜNAYDIN ALİAĞA         www.gunaydinaliaga.com

ALİAĞASPOR              www.aliagasport.com

ALİAĞAMIZ                www.aliagamiz.com

BAKIRÇAY                  www.bakircay.com

EGE HÂKİMİYET             www.egehakimiyet.com

GÜNAYDIN İZMİR             www.gunaydinizmir.com

AZİZ İZMİR                  www.azizizmir.com

EGE RAPOR                 www.egerapor.com

EGE İLAN                    www.egeilan.net

EGE İHALE                  www.egeihale.com

ALFA TİVİ                  www.alfativi.com

EGE VİDEO                www.egevideo.com

EGEPLAY                 www.egeplay.com 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894