• BIST 9530.47
  • Altın 2477.424
  • Dolar 32.4512
  • Euro 34.6474
  • İzmir 17 °C

Petrol Ofisi, Gp2 Sponsoru Oldu

Petrol Ofisi, Gp2 Sponsoru Oldu
Akaryakıt ve madeni yağ sektörünün lideri Petrol Ofisi, Formula 1’in bir alt kategorisi GP2’da takım sponsoru olarak uluslararası motor sporlarında ikinci adımını attı. GP2’da yarışacak takım: Petrol Ofisi FMS Team olarak uluslararası pr

Akaryakıt ve madeni yağ sektörünün lideri Petrol Ofisi, Formula 1’in bir alt kategorisi GP2’da takım sponsoru olarak uluslararası motor sporlarında ikinci adımını attı. GP2’da yarışacak takım: Petrol Ofisi FMS Team olarak uluslararası programda yerini alıyor. Petrol Ofisi FMS takımının uluslararası lansmanı İstanbul’da yapılıyor.Petrol Ofisi takımı ile yarışacak Türk pilot Jason Tahincioglu; F1 yolculuğunda Petrol Ofisi adını uluslararası platforma taşıyor.Türkiye algısını güçlendirmek ve uluslararası söylemini pekiştirmek inancı ile Türkiye’nin güçlü lider markası Petrol Ofisi, İstanbul’da düzenlenecek bu uluslararası oluşumda, “FORMULA 1 PETROL OFİSİ TURKISH GRAND PRIX” olarak yer alacağını 5 Ocak 2006 tarihinde kamuoyuna duyurmuştu. “FORMULA 1 PETROL OFİSİ TURKISH GRAND PRIX” sponsorluğu ile Türkiye’nin uluslararası etkinliğini artıran bir sosyal sorumluluk üstlenen lider Petrol Ofisi, şimdi de GP2’da takım sponsoru olarak uluslararası motor sporlarındaki atılımlarına bir yenisini daha ekliyor. Petrol Ofisi FMS Team olarak uluslararası programda yerini alan Petrol Ofisi takımı ile yarışacak Türk pilot Jason Tahincioglu; F1 yolculuğunda Petrol Ofisi adını uluslararası platforma taşıyor.

14 Şubat 2006 tarihli basın toplantısında yaptığı konuşmasında Petrol Ofisi Genel Müdürü Jan Nahum; “Petrol Ofisi FMS Team ve F1 organizasyonu arasındaki sinerji fırsatı, Türkiye’nin ‘çağdaş, dinamik ve atak’ yüzünün uluslararası tanıtımı açısından yepyeni bir platform yaratacaktır. Petrol Ofisi, Formula 1’in bir alt kategorisi GP2’da takım sponsoru olarak uluslararası motor sporlarında ikinci adımını atmıştır. Türk pilot Jason Tahincioglu; Petrol Ofisi sponsorluğunda ülkemizin uluslararası tanıtımına katkı sağlayacaktır. Petrol Ofisi akaryakıt dağıtımında sınırları zorlayan ve ilklere imza atan atılımını sürdürmektedir. Petrol Ofisi - Formula 1 – GP2 birlikteliği ‘Ürün – Altyapı – Hizmet’ konularında Petrol Ofisi’ni yeni sınırlara taşıyacak ve bu dalda bir innovasyon oluşumuna fırsat verecektir”

Toplantıda söz alan ünlü F1 pilotu Giancarlo Fisichella “FORMULA 1 TURKISH GRAND PRIX’e sponsor olan Petrol Ofisi, F1’e en yakın teknolojide ve hızda araçların kullanıldığı GP2’da aktif rol alarak çok önemli bir adım atmıştır. GP2, araç teknolojisinin yanısıra takım çalışmasının ve pilotların yeteneğinin sınandığı bir platformdur” dedi. F1 2005 sezonu ilk yarışın şampiyonu Giancarlo Fisichella, F1’de Renault takımında Alonso’nun takım arkadaşı. F1 sıralama turlarında sürekli olarak çok iyi dereceler elde eden Fisichella, FMS takımının ortağı. Toplantıda söz alan Jason Tahincioğlu, “GP2’da ülkemi temsil edecek olmaktan gurur duyuyorum, bana bu fırsatı veren Petrol Ofisi’ne desteği için teşekkür ederim” dedi.

Jason Tahincioğlu ile birlikte Petrol Ofisi FMS Team’de yarışacak olan Italian F.3000 yarışının şampiyonu İtalyan asıllı diğer pilot Luca Filippi de Petrol Ofisi’ne desteği için teşekkür etti.

Araç Özellikleri:

0 – 100 kph in 2.95 secs

0 – 200 kph in 6.70 secs

maximum speed 320 kph

maximum braking 3.2 G

lateral acceleration 3.3 G

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894