• BIST 9079.97
  • Altın 2308.186
  • Dolar 32.331
  • Euro 35.112
  • İzmir 23 °C

Şampiyonlar Afyon'da Belli Olacak

Şampiyonlar Afyon'da Belli Olacak
Türkiye Motokros Şampiyonası’nın final yarışı 26-27 Kasım tarihlerinde kapılarını ilk kez açacak Afyonkarahisar Motor Sporları Merkezi'nde düzenlenecek.

ŞAMPİYONLAR AFYON'DA BELLİ OLACAK

Türkiye Motokros Şampiyonası’nın final yarışı 26-27 Kasım tarihlerinde kapılarını ilk kez açacak Afyonkarahisar Motor Sporları Merkezi'nde düzenlenecek.

Afyonkarahisar Belediyesi ve Türkiye Motosiklet Federasyonu’nun işbirliği ile düzenlenecek Türkiye Motokros Şampiyonası’nın final yarışı 26-27 Kasım tarihlerinde Afyonkarahisar Motor Sporları Merkezi’nde (Afyon Yeni Şehir Stadının Yanı) gerçekleştirilecek.

Başlayış ve bitiş tarihi ile en hızlı inşa edilen motor sporları parkuru olan Afyonkarahisar Motor Sporları Merkezi önemli bir yarışla birlikte Türk sporuna kapılarını açacak. Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, tesisin Türk ve motor sporları camiasına hayırlı olmasını dileyerek, “Kısa sürede belediyemizin bütün imkanlarını seferber ederek güzel bir tesisi Türk sporuna kazandırdık. İnanıyorum ki bu hafta sonu ile birlikte artık Afyonumuz birbirinden güzel organizasyonlara ev sahipliği yapacak" dedi.

Afyonkarahisar Motor Sporları Merkezi'nin hem ulusal hem de uluslararası birçok etkinliğin yapılabileceği bir tesis olduğunu belirten Başkan Çoban; "Başından beri vurguladığımız ‘Dünya Burada Buluşuyor’ sloganı artık gerçek oluyor. Bu adım gelecekte spor turizmi ile termal ve sağlık turizmi birleştiğinde dünya Afyon’u artık daha iyi tanıyacak. Hem ekonomik hem de sosyal olarak katkısını hissedeceğiz. Ülkemize ve şehrimize hayırlı olmasını diliyor, emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" diye konuştu.

YARIŞLAR NTVSPOR'DA

Türkiye Motokros Şampiyonası finalleri 27 Kasım Pazar günü NTVSpor'dan canlı yayınlanacak. Motokros yarışları ve Afyon’un tarihi güzellikleri saat 13:00'dan itibaren NTVSpor ekranlarından milyonlara ulaşacak.

2016 şampiyonlarının belli olacağı sezon finalinde, 80'in üzerinde yerli yarışmacının yanı sıra yabancı sporcular da Afyonkarahisar’da görücüye çıkacak. Afyonkarahisar Motor Sporları Merkezi’nde MX1, MX2, MX2 Junior, MX, 85cc, 65cc, 50cc ve Veteran sınıflarında yarışlar düzenlenecek. Birbirinden farklı büyüklükteki rampalarda ve 1.650 metre uzunluğundaki Afyon MX Parkurunda seyirciler de yarışın her anının heyecanını yaşayacak. 26 Kasım Cumartesi serbest ve sıralama antrenmanlarının yapılacağı şampiyonanın final yarışında sporcular, 27 Kasım Pazar günü iki etap halinde start demirindeki yerlerini alacaklar./ EGE BASIN GRUBU

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894