• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İzmir 18 °C

Türkiye Gündem 9 Ocak 2017

Türkiye Gündem 9 Ocak 2017
Başbakan Yıldırım, "Sincar bölgesinde PKK'nın konuşlanması, Türkiye'nin milli güvenlik meselesidir. Ya Irak ve Peşmerge güçleri buradan PKK'lıları çıkaracak ya da Türkiye olmazsa gereğini yapacak." dedi.

BAŞBAKAN YILDIRIM: SİNCAR'DAN PKK'LILARI ÇIKARMAZLARSA TÜRKİYE GEREĞİNİ YAPACAK

Başbakan Yıldırım, "Sincar bölgesinde PKK'nın konuşlanması, Türkiye'nin milli güvenlik meselesidir. Ya Irak ve Peşmerge güçleri buradan PKK'lıları çıkaracak ya da Türkiye olmazsa gereğini yapacak." dedi.

İSTANBUL’DA OKULLARA KAR TATİLİ

İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul'da eğitim ve öğretime 9 Ocak Pazartesi günü ara verildiğini sosyal medya hesabı Twitter hesabından duyurdu.

POLİTİKA                                                                                                                                                                                                        

AK PARTİLİ YAZICI REFERANDUM İÇİN TARİH VERDİ

AK Parti Siyasi ve Hukuki İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, referandumun en erken mart sonu ya da nisan ayı içerisinde gerçekleşeceğini söyledi.

KILIÇDAROĞLU’NDAN UYARI: “EĞER BU ANAYASA GEÇERSE...”

CHP lideri Kılıçdaroğlu CHP Parti Meclisi'nde yaptığı konuşmada "Eğer bu anayasa geçerse Türkiye Cumhuriyeti bir parti devletine dönüşecektir." dedi. 

DÜNYA                                                                                                                                                             ___         _____                   

ÇÖZÜM OLMAZSA KKTC ÖZGÜR BİR TOPLUM OLARAK YOLUNA DEVAM EDER

KKTC Cumhurbaşkanı Akıncı, "Cenevre'de eğer Rum tarafının yanlışları ön plana çıkar ve arzu edilebilir karşılıklı çözüme ulaşmak mümkün olmazsa KKTC demokratik, laik, özgür bir toplum olarak yoluna devam eder." dedi.

EKONOMİ                                                                                                                                                                       ___         ______

GİRİŞİMCİYE 'DÖRT KOLDAN' DESTEK GELİYOR

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Türkiye'de girişimcilerin finansman sorununu çözmek ve gençleri de girişimciliğe teşvik etmek amacıyla devrim niteliğinde destekler vereceklerini belirtti.

GEÇEN YIL SATILAN HER 4 OTOMOBİLDEN 3'Ü İTHAL

Türkiye pazarında 2016'da satılan 983 bin 720 otomobil ve hafif ticari aracın yüzde 68,40'ı (672 bin 856) ithal, yüzde 31,60'ı (310 bin 864) ise yerli üretimle karşılanırken, otomobil satışlarında ise ithaller yerlileri üçe katladı.

SPOR                                                                                                                                                  ___         ______                

BEŞİKTAŞ SOMPO JAPAN 76-79 FENERBAHÇE

Spor Toto Basketbol Süper Ligi 14. hafta maçında Fenerbahçe, Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi’nde Beşiktaş Sompo Japan’ı 79-76 yendi.

ANADOLU EFES: 80 - GALATASARAY ODEABANK: 77

Spor Toto Basketbol Ligi'nin 14. haftasında Anadolu Efes, evinde Galatasaray Odeabank'ı 80-77 mağlup etti. // EGE BASIN GRUBU

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894