• BIST 9079.97
  • Altın 2323.132
  • Dolar 32.3439
  • Euro 34.8631
  • İzmir 17 °C

Türkiye Şampiyonasında Siftah

Türkiye Şampiyonasında Siftah
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ İzmir Şampiyonu olarak Türkiye Şampiyonasında İzmir’i temsil eden Aliağaspor U15 Futbol takımı Eskişehir’deki ilk karşılaşmasında sahadan 1-0 galip ayrıldı.

ALİAĞASPOR U15 TAKIMI İLK MAÇINDA GALİP 

NİKE PREMİER CUP TÜRKİYE ŞAMPİYONASI 1. KADEME MAÇI:

ALİAĞASPOR U15: 1- SAKARYA ERENLERSPOR: 0 

ALİAĞASPOR U15, ESKİŞEHİR’DEKİ İLK MAÇINI 1-0 KAZANARAK TÜRKİYE ŞAMPİYONASI 1. KADEME MAÇLARINDA GRUP BİRİNCİLİĞİ MAÇI OYNAMAYA HAK KAZANDI. 

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ İzmir Şampiyonu olarak Türkiye Şampiyonasında İzmir’i temsil eden Aliağaspor U15 Futbol takımı Eskişehir’deki ilk karşılaşmasında sahadan 1-0 galip ayrıldı.

AliağaSpor U15 takımı, Türkiye Futbol Federasyonu koordinatörlüğünde düzenlenen Nike Premier Cup U15 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe Karşılaşmalarında ilk maçında rakibini yenerek Cumartesi günü grup birinciliği maçı oynamaya hak kazandı.

Eskişehir’de oynanan Nike Premier Cup U15 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe Karşılaşmalarında A grubunda bulunan AliağaSpor U15, bugün oynadığı karşılaşmada Sakarya ErenlerSpor’u Oğulcan Göçen’in attığı golle 1-0 yendi. Yeşil Beyazlı takımımız bu galibiyetle grup birinciliği maçı için Cumartesi günü İstanbul Merkez EfendiSpor karşısına çıkacak. 

AliağaSppor U15 takımı ikinci maçı da kazanarak grup birincisi olmak ve B grubu birincisiyle karşılaşarak Şampiyonanın Eskişehir ayağını başarıyla tamamlamayı amaçlıyor. AliağaSpor U 15 Eskişehir’de şampiyon olursa, Şampiyonanın 2. Kademesinde Türkiye’nin en iyi 20 U15 takımı ile karşılaşacak.

BAŞKAN UĞUR EREN; TAKIMIMIZLA GURUR DUYUYORUM

Aliağa Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Uğur Eren Türkiye Şampiyonası 1. Kademe karşılaşmalarına galibiyetle başlayan genç oyuncularla gurur duyduğunu söyledi. Başkan Eren, “U15 takımımız ilk maçında 1-0 galip gelerek grup birinciliği maçına çıkmaya hak kazandı. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Onlarla gurur duyuyoruz. Bu takım gelecekte çok büyük işler yapacak ve içinden Türk Futbolu çok sayıda oyuncu kazanacak. Takımımızın Cumartesi günü oynayacağı karşılaşmada başarılar diliyorum” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894