• BIST 8794.28
  • Altın 2238.357
  • Dolar 32.3357
  • Euro 35.1109
  • İzmir 16 °C

Vodafone Ve Sony Mobıle’dan Akıl Almaz İşbirliği

Vodafone Ve Sony Mobıle’dan Akıl Almaz İşbirliği
ESKİ TELEFONUNU VODAFONE’A GETİRENLER YENİ SONY XPERIA XZ PREMIUM’U 1800 TL’YE VARAN İNDİRİMLERLE ALACAK

VODAFONE VE SONY MOBILE’DAN AKIL ALMAZ İŞBİRLİĞİ

Dünya çapında son teknolojileri aboneleriyle buluşturan Vodafone, akıllı telefon sektörünün önde gelen markalarından Sony Mobile’ın Süper yavaş çekim özelliğini sunan Motion Eye™ kameraya  sahip yeni modeli Xperia XZ Premium’u çok özel bir kampanyayla pazara sunuyor. Vodafone ve Sony Mobile işbirliğiyle hayata geçirilen kampanya kapsamında, geçerli modellere sahip çalışır durumdaki eski akıllı telefonunu Vodafone’a getirenler “Akıl Almaz Değişim” kampanyası kapsamında yeni Xperia XZ Premium’a 1.800 TL’ye varan indirimlerle ve Vodafone Red ayrıcalıklarıyla sahip olabilecek.

11 Temmuz 2017 – Türkiye’nin dijitalleşmesine liderlik etme vizyonuyla faaliyet gösteren Vodafone, abonelerini son teknoloji akıllı cihazlarla buluşturmaya devam ediyor. Akıllı telefon pazarının lider markalarından Sony Mobile ile işbirliğine giden Vodafone, dünyanın 4K HDR ekranlı ilk akıllı telefonu olan , aynı zamanda Süper yavaş çekim özellikli Motion Eye™ kameraya1 sahip bulunan Xperia XZ Premium için “Akıl Almaz Değişim” kampanyası düzenliyor. Buna göre, geçerli modellere sahip çalışır durumdaki eski cihazını Vodafone’a getiren aboneler yeni Xperia XZ Premium’a 1.800 TL’ye varan indirimlerle sahip olabilecek.

Türkiye’de herkesi akıllı telefon sahibi yapma hedefiyle ayrıcalıklı kampanyalar geliştirdiklerini belirten Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, şunları söyledi:

“Vodafone olarak, mobil iletişimin gelecek teknolojilerini herkes için erişilebilir kılmak istiyoruz. Bu doğrultuda, herkese en uygun cihazların en cazip ayrıcalık ve tekliflerle sunulmasına öncülük ediyoruz. Sony Mobile işbirliğiyle hayata geçirdiğimiz yeni kampanyayla, geçerli modellere sahip çalışır durumdaki eski telefonunu getiren abonelerimiz, en son teknolojilere sahip Xperia XZ Premium akıllı telefonlara 1.800 TL’ye varan indirimlerle ve kullanıcılarına tarifeden çok daha fazlasını sunan Red ayrıcalıklarıyla sahip olabilecek. Sony Mobile ile olan işbirliğimizi daha da geliştirerek farklı tüketici kitlelerine ulaşan yeni kampanyalar kurgulamaya devam edeceğiz. Bu vesileyle, teknolojiyi yakından takip etmek isteyen herkesi Vodafone mağazalarına davet ediyoruz.”

Tüketicilerin yaşamını kolaylaştıran akıllı telefonlar tasarlarken, fotoğrafçılığı daima akıllı telefonun merkezinde tuttuklarını ve bu doğrultuda ürünler geliştirmek için çalıştıklarını belirten Sony Mobile Pazarlama Direktörü Hakan Alpay ise şöyle konuştu:

“Sony Mobile olarak, teknolojinin hayatımızı kolaylaştırmak, ondan keyif almak için var olduğuna inanıyoruz. Bu nedenle de yaratıcılığımızı ortaya çıkaracak, bize ilham verecek teknolojilere odaklanıyoruz. İnsan gözünün göremediği hareketleri dahi yakalayabilen gelişmiş kamerası, 4K HDR ekranı, şık tasarımı ile çığır açan yeni amiral gemimiz Xperia XZ Premium’u Vodofone’un ‘Akıl Almaz Değişim’ kampanyası ile yeni kullanıcılarla buluşturduğumuz için çok mutluyuz. Vodafone ile iş birlikteliğimiz burada kalmayacak, farklı modellerimiz için düzenleyeceğimiz kampanyalar ile de tüketicilerimizin karşısına çıkmaya devam edeceğiz.”

SANİYEDE 960 KARE HIZINDA ÇEKİM

Derin Deniz Siyahı ve Parlak Krom renklerde sunulan Xperia XZ Premium, 4K HDR ekranıyla kullanıcıların hayatına renk katarken, Süper yavaş çekim özelliği sunan Motion Eye™ kamerasıyla dünyanın en iyi akıllı telefonları arasında gösteriliyor. Saniyede 960 kare hızında çekim yaparak çarpıcı görünümde videolar çekilmesini sağlayan Xperia XZ Premium, özellikle yolculuklar esnasında cepte taşınabilen bir mini televizyona dönüşerek geniş ekranıyla film izleme keyfini artırıyor. Xperia XZ Premium, kolay şarj için yeni USB Type-C™ şarj cihazı ile birlikte geliyor./ EGE BASIN GRUBU

GAZETELERİMİZ

GÜNAYDIN EGE GAZETESİ     www.gunaydinege.net

BAKIRÇAY GAZETESİ         www.bakircay.com

EGE HÂKİMİYET GAZETESİ    www.egehakimiyet.com

FOTO HABER GAZETESİ         www.fotohaber.com.tr

VAZİYET GAZETESİ            www.yenivaziyet.com

YENİ VİZYON GAZETESİ         www.yenivizyon.net

ARASTA GAZETESİ            www.arastahaber.com

ALİAĞASPOR GAZETESİ        www.aliagaspor.com     

SAZAN MİZAH GAZETESİ       www.yenisazan.com

İNTERNET SİTELERİ İÇİN TIKLAYINIZ

ALİAĞA HABER           www.aliagahaber.com

ARASTA HABER           www.arastahaber.com

YENİ SAZAN               www.yenisazan.com

YENİ VAZİYET              www.yenivaziyet.com

YENİVİZYON              www.yenivizyon.net

ALİAĞA TARİHİ           www.aliagatarihi.com

GÜNAYDIN ALİAĞA         www.gunaydinaliaga.com

ALİAĞASPOR              www.aliagasport.com

ALİAĞAMIZ                www.aliagamiz.com

BAKIRÇAY                  www.bakircay.com

EGE HÂKİMİYET             www.egehakimiyet.com

GÜNAYDIN İZMİR             www.gunaydinizmir.com

AZİZ İZMİR                  www.azizizmir.com

EGE RAPOR                 www.egerapor.com

EGE İLAN                    www.egeilan.net

EGE İHALE                  www.egeihale.com

ALFA TİVİ                  www.alfativi.com

EGE VİDEO                www.egevideo.com

EGEPLAY                 www.egeplay.com 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894