• BIST 9524.59
  • Altın 2526.576
  • Dolar 32.5695
  • Euro 34.6479
  • İzmir 16 °C

Aday Değişince Anlayış Değişmez

Aday Değişince Anlayış Değişmez
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi
CHP 10 YILIN SORUMLULUĞUNDAN KAÇAMAZ 
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi  
AK Parti Konak Belediye Başkan Adayı İlknur Denizli, Yenişehir’deki çalışmaları sırasında belediye hizmetlerinden şikâyet eden vatandaşlara “CHP İzmir’de seçmenin önüne yeni bir aday, yeni bir yüz çıkartarak, 10 yılın sorumluluğundan kaçamayacak” dedi.
 
Yenişehir’deki esnaf ziyaretinde CHP’nin sadece adayı değiştirdiğini ama ‘hizmetsiz belediyecilik’ anlayışının yeni adayla aynen devam edeceğini aktaran Denizli, “Bu değişiklik vatandaşa hizmet etme anlayışının, belediyecilik hizmetindeki anlayışın değişmesi değildir. Aday değiştirmekle anlayış değişmez. Belki vitrin ve zarf değişir. Ancak içerik değişmez. Vatandaşın alacağı hizmetin kalitesi değişmez. Hizmetsizliğin ambalajı değişir sadece. Sorun CHP’nin İzmir’de seçmensiz siyaset yapmasıdır. Sorun seçmene ihtiyaç duymayan siyaset ve belediyecilik anlayışıdır” diye konuştu.
CHP’nin siyaseti kapalı kapılar ardında yapmayı alışkanlık haline getirdiğini belirten Denizli, “CHP kendi inandığı yalana seçmenin de inanmasını bekliyor. Yerel seçimi parti büyüklerinin kendi aralarında verdiği karar olarak tarif ettikten sonraki aşama budur. Kenara attığı adayı kötüleyerek, seçim kazanacaklarını hesaplıyorlar. Daha bir gün önce biz ‘Konak’ta belediyecilik hizmetleri yetersiz, Konak daha iyi bir belediyeciliği hak ediyor’ derken savundukları belediye başkanının CHP amblemi altında çalıştığını, hizmet verdiğini unutmamızı bekliyorlar. İzmirli bu oyunun farkındadır” dedi.
 
İŞ YAPMAYI BİLENLER GÖREVE GELSİN
İzmir’deki sorunun tespitini de yapan Denizli, sözlerine şöyle devam etti:
İzmir’deki sorun Büyükşehir Belediyesi’nden başlayarak CHP’li belediyelerin halka uzak ve yetersiz hizmet anlayışıdır. 30 Marta İzmir’in gelecek beş yılını çöpe atmayalım. Konak’ta CHP’li bir adaya oy vermenin nasıl bir sonucu olacağını İzmirliler iyi biliyor. CHP’li adayın nasıl bir belediyecilik hizmeti sunacağını geçmiş on yıla bakarak görebiliriz. Biz tek cümleyle ifade etmek istiyoruz. İş yapmayı bilenler belediye başkanı olsun. İş yapan göreve gelsin. Seçmene saygı duyan, yerel demokrasiye inanan bir anlayış İzmir’de belediye hizmetlerini yürütsün. Zaten CHP’den öyle büyük projeler beklemiyoruz. Ama vicdan sahibi İzmirlilere Ege Mahallesi ile Kahramanlar arasındaki alt geçidin bir yıldır bitirilememesini izah etsinler. Öyle büyük bir projeden bahsetmiyorum. Bahsettiğimiz şey sadece ortalama bir demiryolu alt geçidi. Hadi büyük projelerin altından kalkamıyor olabilirsiniz. Ama alt tarafı bir demiryolu alt geçidi bir yılda bitmez mi? Bizim itiraz ettiğimiz, İzmir’i yönetmesini dediğimiz anlayış ve kadro bu.”
 
PARTİ DEĞİŞMEZSE HİZMETİN KALİTESİ DE DEĞİŞMEYECEK
“CHP İzmirlinin önüne hangi aday çıkarırsa çıkarsın hizmetin kalitesi değişmeyecek. Çünkü CHP’de aday belirleme süreci belediyecilik hizmetine önem vererek yapılmıyor. Parti üst yönetimini ikna eden başkan adayı oluyor. Parti içi çekişmenin kurbanı olan aday eski dönemin günah keçisi yapılıveriyor. Yeni aday önceki CHP yönetiminin başarısızlıklarının hesabını vermeden yola devam edeceğini düşünüyor. Aldığı krediyi batırdığı halde yeniden kredi isteme aldırmazlığı ile hareket ediyor.
 
SEÇMENE DEĞER VERMEYENE OY VERMEYİN
CHP’nin bir başkanı geri çekip yeni bir başkanı sahaya sürmesinin aldatmacadan ibaret olduğunu kaydeden Denizli, bu durumun hesap vermekten kaçmak, mazeret öne sürmek olduğunu dile getirdi. Hizmetin devamlılığı prensibini CHP’nin ayaklar altına aldığını ifade eden Denizli, “Bu sebepledir ki İzmirli sandığa giderken nasıl bir İzmir’de yaşamak istediğini düşünecek. Geçmiş on yıla bakacak ve ona göre kararını verecektir. İzmirliler ve Konak’ta yaşayan seçmenler kendilerine değer vermeyenlere ‘biz buradayız’demelidirler.  AK Parti Konak Belediye Başkan Adayı olarak Konak’ta yaşayan hemşerilerime Konak’ının her semtine eşit hizmet veren, çalışan ve üreten bir belediyecilik hizmetinin sözünü veriyorum” dedi.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894