• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İzmir 13 °C

Barış Eroğlu Belediye Ziyareti

Barış Eroğlu Belediye Ziyareti
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa Belediye Başkan Adayı Barış Eroğlu, adaylığı açıklandıktan sonra ziyaretlerindeki ilk durağı Aliağa Belediyesi oldu. Eroğlu, önce belediyenin atölye çalışanlarını ziyaret etti, daha sonra belediye bi

CHP ALİAĞA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI BARIŞ EROĞLU’NDAN BELEDİYE ZİYARETİ.
BARIŞ EROĞLU’NUN İLK DURAĞI ALİAĞA BELEDİYESİ OLDU.
GENÇ BAŞKAN ADAYI BARIŞ EROĞLU’DAN İLK ZİYARET BELEDİYE’YE.
BAŞKAN ADAYI EROĞLU, BELEDİYE PERSONELİNİ ZİYARET ETTİ.
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/  Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa Belediye Başkan Adayı Barış Eroğlu, adaylığı açıklandıktan sonra ziyaretlerindeki ilk durağı Aliağa Belediyesi oldu. Eroğlu, önce belediyenin atölye çalışanlarını ziyaret etti, daha sonra belediye binasına geçti. Belediyedeki tüm odaları gezen Eroğlu personelle tek tek tokalaştı.
Ziyaretlerine ilk olarak belediye çalışanlarıyla başlayan CHP Aliağa Belediye Başkan Adayı Barış Eroğlu atölye çalışanlarını iş yerlerinde ziyaret etti, kısa bilgiler aldı. Çalışanlara Aliağa’da yapılması gerekenleri, özellikle aciliyeti olan çalışmalardan bahsetti. Çalışanlarında fikir ve görüşlerini alan Eroğlu, daha sonra Belediye binasına geçerek personelle buluştu. Odaları dolaşan Eroğlu, personelle yakından ilgilenerek onların dilek ve önerilerini dinledi. Barış Eroğlu, göreve gelmeleri halinde personel ile birlikte belediye hizmetlerini daha ileriye götüreceklerini ifade etti.
Barış Eroğlu, ziyaretleri sırasında şunları dile getirdi. “ Adaylığımız açıklandıktan sonra seçim çalışmalarımıza başladık. İlk ziyaretimizi de sizlere yaptık. Bu kapsamda kurum ziyaretlerimize başlamış bulunuyoruz. Tüm hızımızla da bu çalışmalarımıza devam edeceğiz.  Bu gün belediye personeliyle bir araya geldik. Bizler seçilmemiz halinde belediyeyi şeffaf ve çağa uygun bir yönetim gerçekleştireceğiz. Dolayısıyla belediyeyi en iyi şekilde ekibimle birlikte yöneteceğime inanıyorum. Çalışan ve halka hizmet eden bir yönetim anlayışı ile marka değeri yükselen bir Aliağa diyoruz”  dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894