• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İzmir 23 °C

Başbakan: Burunlarından Fitil Fitil Getireceğiz

Başbakan: Burunlarından Fitil Fitil Getireceğiz
Partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuşan Başbakan Binali Yıldırım, teröre mali destek veren belediyelerin hesabının görüleceğini söyledi

BAŞBAKAN: BURUNLARINDAN FİTİL FİTİL GETİRECEĞİZ

Partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuşan Başbakan Binali Yıldırım, teröre mali destek veren belediyelerin hesabının görüleceğini söyledi. Devletin parasını amacı dışında kullanan belediyelere sert çıkan Başbakan Binali Yıldırım, “Devletin verdiği kaynakları millet için kullanmayan bu yerel yöneticilerden bunun hesabını soracağız. Burunlarından fitil fitil getireceğiz” dedi.

MARİFET, HAVA LİMANININ ŞANTİYESİNİ 99 KEZ YAKMAK DEĞİLDİR

Bu konuda ki gerekli düzenlemenin Meclis’e geleceğini açıklayan Yıldırım, şunları söyledi: “Devletten parayı alacaksınız;  yol yapmak, park yapmak, kanalizasyon, sosyal destekler yapmak için... Bu kaynakları çeşitli yollarla hileyle, düzenbazlıkla terör örgütüne aktaracaksınız. Yemezler.  Yağma yok. İnsanlar dişinden, tırnağından artıracak, vergi verecek. Kendilerine hizmet olarak dönsün diyecek, 'gençlerimiz daha iyi yetişsin' diye verecek. Siz dağa lojistik destek yapacaksınız. Ondan sonra da demokrasi diyeceksiniz. Ondan sonra da yurt dışında kapı kapı dolaşıp Türkiye'yi şikayet edeceksiniz. Bunu yapacağınıza gelin deyin ki 'ey ahali, ey hemşirelerim biz hata ettik, yanlış yaptık, pişman olduk. siz doğrusunu yaptınız' deyin, milletimizin bağrına dönün. Marifet, Yüksekova'ya yapılan havalimanının şantiyesini 99 kez yakmak değildir. Marifet; Doğu'nun, Güneydoğu'nun hizmetlerini engellemek değildir. Marifet; oradaki vatandaşın derdine derman olmaktır. Vatandaşın önündeki engelleri kaldırmaktır. Önüne çukurlar, hendekler kazmak değildir. Şimdi operasyonlar bitti, ikinci adımı atıyoruz. Fiziki yenileme, sosyal yenileme... Bütün yıkılan yerleri daha güzeliyle yapıyoruz. Çalışmalar başladı. Altyapısıyla, üstyapısıyla en güzel yöresel mimariyi yansıtan evleriyle... Yetmez. Gençlerimizi hayata bağlayacak, dağdan daha güzel bir gelecek olduğunu onlara yaşatacak tedbirleri de hayata geçiriyoruz."

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894