• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İzmir 14 °C

Bayraklı'ya milli görüş belediyeciliği

Bayraklı'ya milli görüş belediyeciliği
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi Saadet Partisi İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Ali Özüdoğru, seçim çalışmalarına Bayraklı’da devam etti. Partisinin Bayraklı Belediye Başkan Adayı Veda

BAYRAKLI MİLLİ GÖRÜŞ BELEDİYECİLİĞİ İLE TANIŞMALI

Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi 

Saadet Partisi İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Ali Özüdoğru, seçim çalışmalarına Bayraklı’da devam etti. Partisinin Bayraklı Belediye Başkan Adayı Vedat Kolukısa ile birlikte Muhittin Enerer Mahallesinde seçim bürosu açılışı yapan Özüdoğru, Saadet Partisi’nin yerel seçimleri kazanması durumunda, ideolojik bir anlayışla değil, kardeşlik anlayışı ile yönetim sergileyeceklerine dikkat çekti. Açılışta konuşan SP Bayraklı Adayı Vedat Kolukısa, Bayraklı’da değişimin başlaması gerektiğini vurguladı. Sosyal belediyecilik anlayışlarının merkezinde gençler olduğunu belirten Kolukısa, sosyal ve sportif alanları genişleteceklerini, eğitime katkıda bulunacaklarını ve gençlere iş imkânları oluşturacaklarını söyledi. Bayraklı’da bölge hastanesi yapmak ve ilçede eksik olan liseleri tamamlamak istediklerini ifade eden Vedat Kolukısa, “Kentsel dönüşümde halkı mağdur etmeden hareket edeceğiz. Hiçbir vatandaşın hakkını zayi etmeyeceğiz. Hizmetlerden bütün mahalleler faydalanacak. Dürüst ve şeffaf bir belediyecilik sergileyeceğiz, halkımız bizi denetleyebilecek.” diye konuştu.

Seçim bürosu açılışında vatandaşlara seslenen Saadet Partisi Büyükşehir Adayı Mehmet Ali Özüdoğru ise su fiyatlarını yüzde 25 indireceklerini kaydetti. Bir sonraki aşamada bu indirimi yüzde 50’ye kadar çıkarabileceklerini dile getiren Özüdoğru, “Toplu ulaşım fiyatlarında da yüzde 25 indirim sağlayacağız. Böylece İzmirlilerin cebine aylık ciddi bir katkıda bulunmuş olacağız. Her mahalleye sosyal hizmet merkezleri kuracağız. İnşallah 30 Mart’tan sonra İzmirli gerçek belediyeciliği bizimle görecek ve yaşayacak.” dedi.

Saadet Partisi heyeti daha sonra mahalledeki esnafları ziyaret ederek adaylarını tanıttı. Kahvehaneleri de ziyaret eden Saadet Partisi Büyükşehir Adayı Özüdoğru ile Bayraklı Adayı Kolukısa, vatandaşlar ile sohbet etti. Özüdoğru, Saadet Partisi’nin sevgi ve şefkatle herkesi kucaklayan bir hizmet ve sevda kervanı olduğunu ifade ederek, bu kervanın Bayraklı’ya da uğrayacağına inandığını söyledi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894