• BIST 9079.97
  • Altın 2322.611
  • Dolar 32.345
  • Euro 34.8965
  • İzmir 17 °C

CHP'nin İzmir'deki Büyük Beyaz Umudu Özcan Durmaz mı?

CHP'nin İzmir'deki Büyük Beyaz Umudu Özcan Durmaz mı?
İZMİR BU RÖPORTAJI KONUŞUYOR.

Yenigün TV’ye canlı yayın konuğu olan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aliağa İlçe Başkanı Özcan Durmaz,  ülke siyasetine yönelik tespitleri ve AK Parti Hükümetini hedef alan eleştirileriyle mest etti.  

İZMİRLİLERDEN ÖZCAN DURMAZ'A TAM NOT 
Deneyimli gazeteci Ahmet Özsoy'un sorularını yanıtlayan Başkan Özcan Durmaz’ın, Türkiye’nin Ortadoğu politikası ve Başkanlık sistemi gibi ülke gündemine dair yaptığı açıklamalar büyük beğeni topladı. 

ÖZCAN DURMAZ'A ÖVGÜ YAĞDI 
Canlı yayındaki sakin tavrı, karizması, son derece akıcı üslubu ve dikkat çeken analizleriyle programı izleyenlere, ‘Bu da kim?’ dedirten Başkan Özcan Durmaz’a sosyal medyadan övgü yağdı. 

İZMİR ÖZCAN DURMAZ'A HAYRAN OLDU 
Başkan Özcan Durmaz’ı hiç tanımadıklarını ama ekranda izleyince kendisine hayran olduklarını dile getiren İzmirli vatandaşlar, Durmaz’ın bugüne kadar keşfedilmemesinin hem İzmir hem de Türkiye siyaseti adına büyük kayıp olduğu şeklinde ifadeler kullandı. 

İZMİR’DEN YENİ BİR YILDIZ DOĞUYOR 
CHP İzmir İl Örgütü’nde yıllardır İl Başkanı sıkıntısı yaşandığını ve bir türlü aranan İl Başkanı’nın bulunamadığının altını çizen İzmirli vatandaşlar,  mevcut CHP İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven’in de CHP İzmir İl Örgütü’nde beklenen heyecanı yaratmadığını, ancak “Yenigün'de Gündem” programı ile İzmir’de bir yıldız doğduğunu ve bu yıldızın yıllardır aranan isim olduğuna vurgu yapıldı. 

ÖZCAN DURMAZ, İZMİR'DE CHP'NİN BAŞINA GEÇSİN 
CHP Aliağa İlçe Başkanı Özcan Durmaz’ın beklenen ve nihayet bulunan isim olduğunu söyleyen İzmirli vatandaşlar,  Başkan Durmaz’ın en yakın zamanda CHP İzmir İl Örgütü’nün başına geçmesi gerektiğini savundu.

KEMAL KILIÇDAROĞLU'NA ÖZCAN DURMAZ ÇAĞRISI 
Başkan Özcan Durmaz’ın konuk olduğu televizyon programını mutlaka CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da seyretmesi gerektiğini belirten İzmirli vatandaşlar, izlemesi halinde, CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun da kendileri gibi düşüneceğine inandıklarını söylediler. Başkan Özcan Durmaz gibi istikbal vaat eden bir değerin Aliağa İlçe Başkanlığı’nda bırakılarak yazık edilmemesi gerektiğinin altını çizen İzmirli vatandaşlar,  Kılıçdaroğlu’nun mercek altına alması durumunda, Özcan Durmaz’ın asıl hak ettiği koltuk olan CHP İzmir İl Başkanlığı’na getirilmesi hususunda hiçbir şüphe duymadıklarını ilan ettiler. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894