• BIST 9824.69
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İzmir 24 °C

Emekli subaylardan destek

Emekli subaylardan destek
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi Emekli Subaylar Derneği İzmir Şubesi’ni ziyaret eden Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, “Bugün Atatürk ve Cumhuriyet’e sistematik bir hücum var. Bu hücum kar
CUMHURİYET DEĞERLERİNE SAHİP ÇIKAN HAKAN TARTAN’A EMEKLİ SUBAYLARDAN DESTEK
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi 
Emekli Subaylar Derneği İzmir Şubesi’ni ziyaret eden Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, “Bugün Atatürk ve Cumhuriyet’e sistematik bir hücum var. Bu hücum karşısında benden başka dik duran olmadı” dedi.
 
Demokratik Sol Parti (DSP) Konak adayı ve Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, Emekli Subaylar Derneği İzmir Şubesi’ni ziyaret etti. Dernek üyelerinin yoğun ilgisiyle karşılanan Tartan, Türkiye’ye TSK çatısı altında hizmet etmiş değerli insanlarla buluşmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 
 
Buluşma noktalarının Atatürk ilkeleri ve Cumhuriyet değerleri olduğunu vurgulayan Tartan, “Geçtiğimiz gün konuk ettiğimiz Metin Feyzioğlu çok önemli bir noktaya dikkat çekti. Yerel yönetimler yasasıyla birlikte eğitim dahil pek çok noktada özerklik geliyor. Tam da bu noktada İzmir’de, Konak’ta Atatürk’ün, Cumhuriyet’in tartışmaya açılmasına yönelik çabalar görüyoruz. Buna izin vermedik, vermeyiz” dedi.
 
Türkiye’nin temelinde bulunan değerlere sistematik bir saldırının söz konusu olduğunu belirten Tartan, “İki ay önce yitirdiğim rahmetli babam bana ‘Sana anneni, aileni ve cumhuriyeti emanet ediyorum’ dedi. Onun emanetine dört elle sarılmak benim vazifem. Bugün Atatürk ve Cumhuriyet’e sistematik bir hücum var. Bu hücum karşısında benden başka dik duran olmadı” diye konuştu.
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894