• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İzmir 21 °C

En Genç Öğrenci Hakkı Ülkü

En Genç Öğrenci Hakkı Ülkü
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ *Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi’ne afla dönen Aliağa Eski Belediye Başkanı ve 21 Dönem İzmir Milletvekili Hakkı Ülkü, ders yılı içinde Ege Ajans’ta zorunlu olarak yaptığı stajda, Belediye başkanlarıyla gerçekleştirdiği röporta

EN GENÇ ÖĞRENCİ HAKKI ÜLKÜ

EGE İLETİŞİM’İN EN GENÇ (!) ÖĞRENCİSİ HAKKI ÜLKÜ, ZORUNLU STAJINDA BELEDİYE BAŞKANLARIYLA YAPTIĞI RÖPORTAJLARI KİTAPLAŞTIRDI

EGE’DE GAZETECİLİK ÖĞRENCİSİ OLMAK ÇOK GÜZEL…

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ *Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi’ne afla dönen Aliağa Eski Belediye Başkanı ve 21 Dönem İzmir Milletvekili Hakkı Ülkü, ders yılı içinde Ege Ajans’ta zorunlu olarak yaptığı stajda, Belediye başkanlarıyla gerçekleştirdiği röportajları kitaplaştırdı.

*Büyük bir kısmı “Egeli SABAH”, bir kısmı diğer gazetelerde yayınlanan röportajlarla “Hep gazeteciler bana soru soruyordu. Şimdi ben başkalarına sorma imkanı buldum. Masanın karşısı da, sormak da cevap vermek kadar zevkliymiş” dedi.

İzmir’de bir dönem milletvekilliği, Aliağa’da 3 dönem belediye başkanlığı ve belediye meclis üyelikleri yaptıktan ve 60’ını geçtikten sonra afla Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde öğrencilik yıllarına geri dönen Hakkı Ülkü, röportajlarını bir araya getirdi. Hakkı Ülkü Ege Ajans’ta zorunlu olarak yaptığı stajlarda Belediye başkanlarıyla yaptığı röportajları kitaplaştırdı.

Bornova, Buca, Balçova, Karşıyaka, Bayraklı, Çiğli, Salihli, Güzelbahçe, Bergama, Narlıdere, Muğla, Karabağlar, İzmir Büyükşehir ve Dikili Belediye Başkanlarının karşısına dikilip, onlara sorular yönelten Hakkı Ülkü, masanın karşısından da büyük zevk aldığını belirtiyor. Ülkü, “Hep gazeteciler bana soru soruyordu. Şimdi ben başkalarına soru sorma imkanı buldum. Masanın karşısında sormak da cevap vermek kadar güzel. Bu uygulamalar, stajlar beni çok mutlu etti. Ege Üniversitesi’nde gazetecilik öğrencisi olmak çok güzel” dedi.

Şu anda gazetecilik bölümü son sınıf öğrencisi olan ve aldığı yüksek notlarla dereceleri zorlayan Hakkı Ülkü yaz dönemi stajını bir yerel gazetede yaptığını, bu sene de yine Ege Ajans’ta staj yapacağını belirtiyor. Ülkü, “Bu sene de halka en iyi hizmet etme fırsatının yakalandığı siyasetle, yerel yönetimlerle ilgili, halkın sorunlarını dile getiren haberler, röportajlar yapmak isterim. Ege Ajans’ta da bana bu fırsatın verileceğini umuyorum” diyerek, siyasetle halka hizmet arzusunu ifade ediyor. Hakkı Ülkü’nün çok az sayıda bastırdığı “Belediye Başkanlarıyla Röportajlar” kitabı siyaset çevrelerince adeta kapışıldı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894