• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İzmir 18 °C

Engin, Bazı Başkanları Dinlendirebiliriz

Engin, Bazı Başkanları Dinlendirebiliriz
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ İzmir CHP İl Başkanı Ali Engin, partisinde çok tartışılacak bir açıklamada bulundu. Bir radyonun canlı yayın programına katılan Başkan Engin, "Belediye başkanları arkadaşlarımızdan bazıları dinlendirilebilir" dedi.

İzmir CHP İl Başkanı Ali Engin,”Bazı başkanları dinlendirebiliriz”

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ İzmir CHP İl Başkanı Ali Engin, partisinde çok tartışılacak bir açıklamada bulundu. Bir radyonun canlı yayın programına katılan Başkan Engin, "Belediye başkanları arkadaşlarımızdan bazıları dinlendirilebilir" dedi.

'Onların hakkı ama...'

Başkan Engin, "Ben İl Başkanı olarak tüm başkanlarla çok iyi ve koordineli çalışıyorum, benim hiç bir sorunum yok. Ancak bu değişiklik Genel Merkez'in kararı olabilir, onlar aday olabilir ama merkez dinlendirebilir. Ayrıca ben de teşkilatın içinden gelen biri olarkak hep ön seçimi dile getiriyorum. Ama son karar CHP Genel Merkezi'nin. Bazı ilçelerde ön seçim olabilir, bazı ilçelerde ise anket gibi bir takım nabız yoklamalarını deneyebiliriz" diye konuştu.

İzmir CHP İl Başkanı Ali Engin, yerel seçimlere bir yıldan az bir süre kala, seçimlerde mevcut belediye başkanlarının dinlendirilebileceğine dikkat çekti. Engin şöyle konuştu: "Mevcut belediye başkanlarımız seçimlerde aday olabilirler, bu onların en doğal hakları, ancak Genel Merkez bazı belediye başkanlarımızı dinlendirebilir. Bu konunun benimle her hangi bir ilgisi yok. Bu tamamen Genel Merkez'in insifiyatinde, benim İl Başkanı olarak hiçbir belediye başkanı ile sorunum yok. Hpesiyle uyum içinde çalışıyoruz. Ancak tekrar söylüyorum, son sözü Genel Merkezimiz söyleyecek" diye konuştu.

'Anket düzenlenebilir'

İzmir CHP İl Başkanı Ali Engin, parti için sürekli konuşulan ve tartışmalara yol açan ön seçim ile ilgili de ilginç açıklamalarda bulundu. Engin, "Ben parti içinden gelen biri olarak her fırsatta ön seçimi savunan bir kişiyim. Ancak önümüzdeki seçimlerde, bazı ilçelerde ön seçim yapılacak, bazı ilçelerde yapılmayacak. Ama ön seçim yapılmayacak ilçelerde ise anket düzenlenebilir, zamanı geldiğinde bunu değerlendireceğiz" diye konuştu.

30 ilçe başkanıyla Aliağa'da buluştu

CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin dün ayrıca, 30 ilçe başkanıyla Aliağa'da bir araya geldi. Engin, yerel seçim öncesi İzmir'de eğilim yoklaması yapılmasını önerdi. İlçe başkanları önümüzdeki ay bir araya gelecekleri toplantıya kadar örgütün bu konudaki görüşünü alacak. Toplantıda ön seçim ya da eğilim yoklaması ile ilgili alınacak temenni kararı Genel Merkez'e gönderilecek. Öte yandan Engin, ilçe başkanlarına bir dizi talimatlar verdi. 27 Nisan'dan itibaren her cumartesi günü köy ziyareti yapacaklarını duyurdu. 27 Nisan'da ilk olarak Kınık'ın köylerine gidecek olan örgüt, Kiraz ve Bergama'yla çalışmalarına devam edecek. Hedef Kasım ayına kadar 500 köyde çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmamak.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894