• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İzmir 15 °C

Hayırlı Ramazanlar Aliağa

Hayırlı Ramazanlar Aliağa
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ Milletimizin birlik ve beraberlik içinde idrak ettiği günler vardır.Bu günler de milletimiz birbirine daha sıkı kenetlenmekte dir.mutluluklarımız artmak ta ,hüzünlerimiz azalmaktadır.

Hayırlı ramazanlar

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ Milletimizin birlik ve beraberlik içinde idrak ettiği günler vardır.Bu günler de milletimiz birbirine daha sıkı kenetlenmekte dir.mutluluklarımız artmak ta ,hüzünlerimiz azalmaktadır.

Ramazan ayı hayatın tatlandığı, birlik, kardeşlik ve yardımlaşma duygularımızın pekiştiği müstesna günlerin yaşandığı bir ay dır. Aç ve açıkta kalarak ihtiyaç sahibi olanın halinin daha iyi idrak edilmesinde, insanın gönlünün arınarak sabır denen kutsal erdemin daimi bir karakter haline getirilmesinde, adeta hayatın yeniden anlamlandırılmasında ve paylaşma erdeminin tatbiki ile de huzura erdiğimiz müstesna bir zaman dilimi olan Ramazan ve ardı sıra nasip ise  kavuşacağımız bayram, böylesi bir değer taşımaktadır. Sofra açmak için gönül açmak gerekmektedir.

Verebilmek ve paylaşabilmek için gönül safiyetine erebilmek şarttır.Bu Bakımdan milletimiz,en yakının dan en uzağına kadar ihtiyaç sahibi her kardeşinin derdiyle dertlenme erdemini her zaman ki gibi bu Ramazan da da göstermelidir.

Böylesine kutsal bir ayda, ifade etmeye çalıştığım yüce değerler uğrunda her zamanki gibi büyüklüğünü bir kez daha gösteren aziz milletimin bir evladı olmaktan dolayı duyduğum mutluluk sonsuzdur.

Ramazan ayı çoşkusu ,heyecanı ve mutluluğu da her insanımızı sarsın ,acısı olan ,derdi olan gönüller de bu mübarek ayda aydınlansın .Bu beklenti ile on bir ayın sultanı olan ramazan ayının Ülkemize,milletimize,Dava arkadaşlarıma,tüm Dünya insanlığına ve özellikle İslam alemine hayırlar ,güzellikler getirmesini temenni ediyor herkese hayırlı ramazanlar diliyorum.

Kazım Ulaş

Alk Parti Aliağa ilçe başkanı

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894