• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İzmir 16 °C

İbrahim Etem Yorulmaz Şoförler odasında

İbrahim Etem Yorulmaz Şoförler odasında
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ ARASTA GAZETESİ*/ AK Parti Aliağa Belediye Başkan Adayı İbrahim Etem YORULMAZ Aliağa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasını ziyaret etti. Aliağa Şoförler Odası Başkanı Salih YİĞİTALP’in karşıladığı İbrahim Etem YORULMAZ, Oda Başka

AK PARTİ ALİAĞA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI İBRAHİM ETEM YORULMAZ

“GÜÇLÜ BİR YÖNETİM OLUŞTURACAĞIZ”

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ ARASTA GAZETESİ*/ AK Parti Aliağa Belediye Başkan Adayı İbrahim Etem YORULMAZ Aliağa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasını ziyaret etti. Aliağa Şoförler Odası Başkanı Salih YİĞİTALP’in karşıladığı İbrahim Etem YORULMAZ, Oda Başkan YİĞİTALP ve oda çalışanlarıyla sohbet etti.

Aliağa’da oda ve sivil toplum örgütlerini ziyaret ettiklerini belirten  İbrahim Etem YORULMAZ,” Oda başkanımız sayın Salih YİĞİTALP’e ve oda çalışanlarına ilgi ve alakalarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Aliağa’daki sorunların başında hiç kuşkusuz ki trafik sorunu var. Bunu görmezden gelmek ve üstesinden gelmek için çaba göstermemek Aliağalılara yapılan zulümden başka bir şey değildir. Sayın oda başkanımızın da bu konuya dair çok önemli tespitleri olduğu gördüm. Tabi bu gibi konuların bir an önce çözüme kavuşturulabilmesi için en önemli etken yerel yönetimin iradesine bağlı. Aliağa belediyesi yönetimi ne kadar güçlü bir yönetim yapısına, sistemine sahip olursa tespit edilen sorunların da çözümü o denli hızlı olur. Biz de 30 Mart itibari ile Aliağa’da sistemli bir şekilde çalışan, aynı zaman da güçlü bir belediye yönetimi kurmak istiyoruz. Bu güçlü ve sistemli yapıyı oluşturduktan sonra Aliağa’daki sorunların üstesinde de çok çabuk bir şekilde gelinebileceğine inanıyorum. “ diye konuştu.

Aliağa’nın nüfusunun giderek daha da artacağını belirten YORULMAZ,” Aliağa nüfusunun önümüzdeki yıllarda daha da artacağı yönünde istatistikî bilgiler mevcut. Aliağa’nın sanayi bölgesi olması ve bu özelliğini önümüzdeki yıllarda da koruyacağı yapılan planlamalarda görülmekte. Bu nedenle yerel yönetimin bu bilgileri göz önünde bulundurarak, planlı bir şekilde hareket etmesi yine bu planlar nezdinde trafik, otopark ve çevre düzenlemeleri yapması gerekmektedir. Aksi takdirde Aliağa’nın özellikle trafik sorunu giderek daha da içerisinden çıkılmaz bir hal alacaktır. “ dedi.

Aliağa’da bulunan oda ve sivil toplum kuruluşlarına ziyaretlerini sürdüreceklerini vurgulayan Yorulmaz, “ sivil toplum kuruluşlarının fikirleri bizim için çok önemli. Aliağa ile ilgili düşünce ve önerilerinden faydalanacağız. Aliağa’da yaşayanların belediyeden beklentileri bizim için çok önemli. Aliağa’nın sorunlarına yönelik çözüm önerilerimiz ve projelerimiz hazır. Önümüzdeki günlerde bunları açıklayacağız.” Diye konuştu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894