• BIST 9079.97
  • Altın 2323.508
  • Dolar 32.3582
  • Euro 34.9461
  • İzmir 17 °C

İçişleri Bakanlığına Soylu Atandı

İçişleri Bakanlığına Soylu Atandı
Başbakan Yıldırım, İçişleri Bakanı Efkan Ala’nın istifasıyla boşalan bakanlığa Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, boşalan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’na da Mehmet Müezzinoğlu’nun atandığını açıkladı.

İÇİŞLERİ BAKANLIĞINA SOYLU ATANDI

Başbakan Binali Yıldırım, İçişleri Bakanı Efkan Ala’nın istifasıyla boşalan bakanlığa Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, boşalan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’na da Mehmet Müezzinoğlu’nun atandığını açıkladı.

Başbakan Binali Yıldırım, İçişleri Bakanı Efkan Ala'nın istifasıyla yerine, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'na da AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu'nun atandığını bildirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım'ı, Cumhurbaşkanı Külliyesi'nde kabul etti. Başbakan Yıldırım, kabulün ardından kabinede yapılan değişikliğe ilişkin açıklama yaptı.

Başbakan Yıldırım, "İçişleri Bakanımız Bursa Milletvekili Efkan Ala'nın istifasıyla boşalan bakanlığa, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı, Trabzon Milletvekili Süleyman Soylu, boşalan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'na da Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu atanmıştır. Kamuoyuna bu bilgileri sunuyorum." diye konuştu.

İçişleri Bakanlığı görevini bırakan Efkan Ala'ya hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Başbakan Yıldırım, yeni görevlerine atanan bakanlara da başarı dileğinde bulundu./Ege Basın Grubu

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894