• BIST 9067.22
  • Altın 2324.344
  • Dolar 32.3615
  • Euro 34.924
  • İzmir 17 °C

İzmir İçin Ne Yaptın Onu Açıkla

İzmir İçin Ne Yaptın Onu Açıkla
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Taşer
MURAT TAŞER, SLOGANLA VURDU: İZMİR İÇİN NE YAPTIN ONU AÇIKLA
 
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi 
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Taşer, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Ahmet Kenan Tanrıkulu ile birlikte Ege ve Batı Akdeniz Sanayici ve İşadamları Federasyonu’nu ziyaret etti. Aziz Kocaoğlu’nu da seçim sloganı üzerinden eleştiren Taşer, “İzmirliler sensiz daha başarılı işler yapar” dedi.
 
Milliyetçi Hareket Partisi’nin iddialı adayı, Murat Taşer, seçim çalışmalarına işadamları derneklerini ziyaret ederek devam etti. Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Ahmet Kenan Tanrıkulu ile MHP İl Başkanı Necat Karataş’ta Taşer’in Ege ve Batı Akdeniz Sanayici ve İşadamları Federasyonu ile Ege Sanayicileri ve İşadamları Derneği’ni ziyaretlerine eşlik etti. İzmir’in asırlardan beri süregelen bir ticaret kültürü olduğunu belirten Taşer, “Yerel hizmet üretiminde modern dünya kentleri ile rekabet edebilen, endüstriyel ve teknolojik gelişmelerden en iyi şekilde yararlanan, şehrinden dünya markası çıkartabilen belediyecilik anlayışı ile İzmir’i yöneteceğiz” şeklinde konuştu.
 
“İZMİRLİLER SENSİZ ÇOK İYİ YAPAR”
İşadamlarına yapacağı projeler hakkında bilgi veren Taşer, Aziz Kocaoğlu’nu da CHP’nin seçim sloganı üzerinden eleştirdi. Taşer, “Kocaoğlu, tutturmuş bir tekerleme ‘İzmirliyiz yaparız’ diyor. 1950 yılında belediyeye devredilen hastaneyi kendileri yapmış gibi propaganda yapıyorlar.  Bugüne kadar bu kente ne yaptın onu açıkla. Slogan atmak kolay, sen işin özünü söyle, bu kente mağdur edebiyatı yapma. Evet, İzmirliler yapar, ancak sensiz çok daha iyi işler yapar” dedi.
 
“SANAYİCİ İZMİR’DEN KAÇIYOR”
Ege ve Batı Akdeniz Sanayici ve İşadamları Federasyonu Başkanı Mustafa Özkara’dan bilgi alan ve kentin zenginliğine bağlı olarak üretken belediyeciliği benimseyeceklerinin altını çizen Taşer, “Kentin yıllardır kötü yönetilmesi sonucu sanayicilerimiz İzmir’den kaçar hale geldi. Kaç tane işadamına yer gösterdin. Kaç işadamını İzmir’e teşvik ettin. Eskiden Manisa’dan İzmir’e çalışmaya gelen işçiler vardı. Ama şuan İzmirliler Manisa’ya gidiyor. Kemalpaşa’da olmasa İzmir’de sanayi yok denecek kadar kötü durumda. Bu kadar zengin bir sanayi geçmişi olan bir kentin, bu durumunun sorumlusu, beceriksiz yerel yönetimlerdir” ifadelerini kullandı.
 
“VERGİLER İZMİR’E GERİ DÖNMÜYOR”
Ege Sanayicileri ve İşadamları Derneği Başkanı Bülent Akyarman’ı makamında ziyaret eden Murat Taşer, şunları söyledi: “Ben Süpermen değilim ama işi bilirim işi bileni de bulurum. Kuru söylemler, tehditlerle işimiz yok. Bugüne kadar yaptığımız çalışmalarla seçimin iki parti arasında geçeceği havasını bozduk. Çünkü bizim sicilimiz temiz amacımız ve tek yapacağımız şey İzmir’e hizmet etmektir. Diğer adayların ilk yapacağı şey ise İzmir’e hesap vermek olacaktır. Bugün İzmir’de sanayicilere çok büyük haksızlık yapılıyor. İzmir’den alınan vergiler İzmir’e yatırım olarak dönmüyorsa bu, iktidarın İzmir’i geri bıraktırma politikasından başka bir şey değildir. İzmir bugüne kadar ayakta durduysa bunu sağlayan İzmirli sanayicilerdir. Bizim belediyecilik anlayışımızda sanayicilerimizin fikirleri çok önemlidir. Kent yönetimine geldiğimizde bu fikirleri kullanmak bizim için bir görevdir.”
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894