• BIST 9932.76
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İzmir 25 °C

Kazım Ulaş'tan 23 Nisan Mesajı

Kazım Ulaş'tan 23 Nisan Mesajı
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ Ülkemizin her yerinde, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 93. yıldönümünü aynı zamanda Mustafa Kemal Atatürk ‘ün çocuklarımıza armağan ettiği Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.

AK PARTİ ALİAĞA İLÇE BAŞKANI KAZIM ULAŞ 23 NİSAN KUTLAMA MESAJI 

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ Ülkemizin her yerinde, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 93. yıldönümünü aynı zamanda Mustafa Kemal Atatürk ‘ün çocuklarımıza armağan ettiği  Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.
23 Nisan dünyada çocuklara armağan edilen tek Bayram olması münasebeti ile evrensel bir özellik taşımaktadır. Dünyanın bir barış dünyası olması için çalışmış, gücünü bu yönde kullanmış bir geleneğin sahibi olan Milletimiz, gelecekte dünyayı yönetecek olan çocuklar aracılığıyla dünyada barış tohumlarının atılmasına da vesile olmaktadır.
Önümüzdeki yıllarda önemli noktalarda görev alacak çocuklarımız, ülkemizi en iyi şekilde temsil edecek ve yarınlara taşıyacaktır. Güçlü Türkiye’miz, 2023’e emin adımlarla yürürken, çocuklarımızın gelecekte imza atacakları başarılarla beraber, ülkemizin hedeflerini yakalamasında belirleyici rol oynayacaktır. Bizlerde çocuklarımıza daha iyi bir gelecek ve daha güçlü bir Türkiye bırakmak için çalışıyoruz. İnanıyorum ki geleceğimiz olan çocuklar ay yıldızlı bayrağımızı daha da yükseklere çıkaracaktır. Çocuklarımıza ve gençlerimize güveniyoruz.
Türkiye’nin dünya üzerindeki hem ekonomik hem de siyasi gücü önlenemez bir biçimde yükselmeye devam etmektedir.
Temennimiz, bütün çocuklarımızın, barış içinde bir dünyanın kurulmasında önemli roller üstlenmesidir.
Ayrıca Türkiye Cumhuriyeti Devletinin kuruluşun da emeği geçen ve Bu devletin kurula bilmesi için vatan uğruna şehit düşmüş şehirlerimizi ve Gazilerimizi  bir kez daha saygıyla anıyorum.
 Bu duygu ve düşüncelerle Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 93. yılını aynı zaman da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyorum.

Kazım Ulaş
Ak Parti Aliağa İlçe Başkanı

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894