• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İzmir 15 °C

Kemal Kılıçdaroğlu Aliağa'da

Kemal Kılıçdaroğlu Aliağa'da
ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ GÜNAYDIN EGE GAZETESİ / KILIÇDAROĞLU ALİAĞA"DA NOKTALADI Seçim mitinglerine Samsun"da başlayan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu son mitingini Aliağa"da yaptı. Saatler öncesinden genel başkanlarını halayl

CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU SEÇİM ÇALIŞMALARINI ALİAĞA'DA SONLANDIRDI

ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ GÜNAYDIN EGE GAZETESİ /

KILIÇDAROĞLU ALİAĞA"DA NOKTALADI
Seçim mitinglerine Samsun"da başlayan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu son mitingini Aliağa"da yaptı. Saatler öncesinden genel başkanlarını halaylarla türkülerle bekleyen partililer Kılıçdaroğlu"nu coşkuyla karşıladı.

Belediye başkanı Turgut Oğuz ile birlikte seçim otobüsünde yurttaşları selamlayan Kılıçdaroğlu"nu Aliağa İlçe Başkanı  Özlem Şan Oğuzhan karşıladı. İl Başkanı Tacettin Bayır ve 2. Bölge Milletvekili adayları ile birlikte seçim otobüsünün üzerinde halka seslenen Kılçdaroğlu"nu sözleri sık sık “Başbakan Kemal” sloganlarıyla kesildi. 
Önce yurttaşların sevgi gösterilerine karşılık veren CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu seçim yasaklarının başlamak üzere olduğunu belirterek kısa bir konuşma yapacağını söyledi.    Konuşmasına “12 Haziran"da yeni bir tarih yeni yazmaya hazır mısınız?  Halkın iktidarına kurmaya söz veriyor musunuz? diye başlayan Kılıçdaroğlu"na yurttaşlar hep biz ağızdan “Söz” diyerek cevap verdi.    “Aliağa emeğin başkentidir binlerce emekçi çalışır, burada alın teri dökenlerin yeridir. Kimi taşeron kimisi normal işçi olarak çalışır” diyen Kılıçdaroğlu; “Yeni CHP herkesin partisidir, İşçinin, çiftçinin memurun, öğrencinin sanayicinin, emeklinin esnafın partisidir. Yeni CHP herkesin patisidir. Bu nedenle dedik ki CHP varsa herkes için var. Güzel günlere hep birlikte ulaşacağız.” Dedi.  
Sık sık  “Başbakan Kemal” sloganlarıyla sözü kesilen Kılıçdaroğlu seçim mitinglerindeki alışkanlıklarına Aliağa"da devem etti.  Bir yurttaşın elindeki “Saç sakal keserim, sesimi asla” dövizini çok beğenen  Kılıçdaroğlu “Asla sesimizi kesmeyeceğiz. "Ananımı da aldım geldim" diyor bir vatandaşımız. Sadece anamızı değil amcamızı, kardeşimizi, teyzemizi, dayımızı, yeğenimizi de  alacağız hep birlikte sandığa gideceğiz. 12 Haziran"da AKP"yi sandığa gömeceğiz.” Dedi. 
Aliağa"ya ilk kez bürokrat olarak ikinci kez ise CHP Grup Başkan vekili ve Milletvekili olarak geldiğini belirten Kılıçdaroğlu;  “Şimdi genel başkan olarak geldim. İnşallah bir dahaki sefere başbakan olarak geleceğim. Bu ülkenin temiz siyasetçiye ihtiyacı var. Bu ülkenin kadın erkek eşitliğine ihtiyacı var. Bu ülkenin işsizler iş bulma yükümlüğü var, bu ülkenin birileri  önünde diz çöken değil onurlu dimdik duran liderlere ihtiyacı var. Onun için görev size düşüyor. Ben görevimi yapmaya çalıştım, günde en az 16 saat çalıştım, sizden de 10 dakika çalışmanızı istiyorum. Geçen dönem CHP"ye oy vermeyen vatandaşımızı deyin ki "bu sefer başka" bu sefer yeniden hep beraber halkın iktidarını kuralım. 1 milyon 700 bin öğrencinin umutlarını yok eden AKP"yi sandığa gömelim diyelim. Çiftçinin mazotu 1.5 lira olacak diyin. Bu sefer halkın iktidarını kuruyoruz, destek olun diyin.”dedi.
Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz"u işaret ederek; “Siz burada halkın iktidarını kurdunuz başkanınız setçiniz, memnun musunuz? Size hizmet ediyor mu?” diye soran Kılıçdaroğluna coşkulu kalabalık hep bir ağızdan "Evet" diye haykırdı. Bunu üzerine Kılıçdaroğlu “Şimdi sıra geldi Türkiye"ye Türkiye"de de halkın iktidarını kuracağız. Kalın sağlıcakla” dedi.   

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894