• BIST 9693.46
  • Altın 2514.321
  • Dolar 32.5741
  • Euro 34.7831
  • İzmir 21 °C

Meral Akşener Önde Görünüyor Ama...

Meral Akşener Önde Görünüyor Ama...
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aliağa Eski İlçe Başkanı Cumhur Güney, MHP’de devam eden olağanüstü kurultay sürecini değerlendirdi.

MERAL AKŞENER ÖNDE GÖRÜNÜYOR AMA… 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aliağa Eski İlçe Başkanı Cumhur Güney, MHP’de devam eden olağanüstü kurultay sürecini değerlendirdi. Tecrübeli siyasetçi,  kurultay ile ilgili sosyal medya hesabından yaptığı değerlendirmede, ibrenin Koray Aydın’dan yana göründüğünü söyledi. Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin kaybedeceğini anlaması halinde Koray Aydın’ı işaret edebileceğini ve onun bu kararına Ümit Özdağ’ın da destek verebileceğini öne süren Cumhur Güney,  genel başkanlık yarışının favorisi olarak gösterilen Meral Akşener’e şans tanımadı. 

YA DEVLET YENİDEN BAŞA… 
Kurultay sürecini farklı bir şekilde yorumlayan Güney, sosyal paylaşım sitesi Facebook hesabından yaptığı açıklamada şöyle dedi:  “Merhaba sevgili dostlar. Ramazan’da facebook  kullanmak pek hoşuma gitmiyor. Âmâ bazen düşüncelerimi sizlerle paylaşmak gereği duyuyorum.Malumunuz gündemde MHP’nin tüzük kurultayı vardı. Yapıldı çok seslilik halen devam ediyor. Tarihinde ilk kez MHP böyle bir kaosa sürükleniyor. Âmâ hayırlısı ile bunu da atlatacaktır. Eminim.Sizlerle paylaşmak istediğim adayları konumu… Görüntüde Sayın Meral Akşener önde gidiyor.Ama sonuç farklı olacak inanın… Neden mi? Sayın  Koray Aydın’ın Sayın Devlet Bahçeli ile olan özel bağı... Delege bunu göremiyor. Dava adamlığı haricinde 1997 den beri süren abi kardeşlik bağları var.Eğer Devlet Bey kaybedeceğini anlarsa direk Koray aydını destekler. Kuvvetle muhtemel Ümit Özdağ da katılır.Her hâlükârda Meral hanımın işi zor.Devlet Bey niçin bu tavrı alır.
1- Meral Hanım kazanırsa Devlet Bey tarihin tozlu raflarında yerini alır!
2 -Koray bey kazanırsa Saygınlığı devam eder. CHP’de Deniz Baykal’ın olduğu gibi
Onun için Meral Hanım Her hâlükârda bu kurultayı çok zor kazanır. Ya Devlet yeniden başa, Ya da Koray Aydın MHP’de Yeni Paşa… MHP sen çok yaşa… Selamlar, Sevgiler.”

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894