• BIST 9882.78
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İzmir 21 °C

MHP Aliağa'dan Erzak Yardımı

MHP Aliağa'dan Erzak Yardımı
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ ŞENOL GÖK / Aliağa MHP Kadın Kolları Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine erzak yardımı yapıyor. Yaklaşık 150 aileye ulaşan yardımlar için gelecek talep doğrultusunda bu sayının arttırılacağı belirtildi.

ALİAĞA MHP KADIN KOLLARINDAN ERZAK YARDIMI

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ ŞENOL GÖK / Aliağa MHP Kadın Kolları Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine erzak yardımı yapıyor. Yaklaşık 150 aileye ulaşan yardımlar için gelecek talep doğrultusunda bu sayının arttırılacağı belirtildi.

Ramazan ayında yardımlaşma ve dayanışmayı arttırmak ve dar gelirli vatandaşların geçimine yardımcı olmak amacıyla, belirlenen adreslere Aliağa MHP Kadın Kolları erzak yardımlarını teslim ediyorlar. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Aliağa MHP Kadın Kolları Başkanı Nurten Yaşar  ramazan ayında yardımlaşmanın bir kat daha önemli olduğunu belirterek “Ramazan ayı sebebiyle, ilçe başkanımız, teşkilat başkanımız, kadın kollarımı ve yönetim kurlumuzla birlikte hep beraber aldığımız bir kararla ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine gıda yardımı yapmaya karara verdik. Paketin içinde ortak olarak karar verdiğimiz gıda maddeleri bulunuyor. İlçemizde işe öncelikle, gerçekten ihtiyacı olan aileleri tespit ederek başladık. Daha sonra adreslerine ve telefon numaralarına ulaştık. Yardımları teslim ettikten sonra 1,2 dakika onlarla ramazan üzerine sohbetler yaptık. Hal hatırlarını sorduk. İhtiyaçları doğrultusunda hareket edeceğimize söz verdik” dedi.

Hiçbir ayrım yapmadan yardımları ailelere ulaştırdıklarını söyleyen Yaşar “Bu faaliyetimizde kesinlikle hiçbir şekilde siyasi amaç gütmedik. Yardım yaptığımız insanların siyasi görüşleri bizden yana olmaması da önemli değil. Çünkü ramazan ayında nokta ihtiyacı olanların, ihtiyacına cevap verebilmek, maddi manevi yanlarında olmak istedik. Bunu da başardığımıza inanıyorum” dedi.

Erzak yardımlarına devam edeceklerini söyleyen Aliağa MHP Kadın Kolları Başkanı Nurten Yaşar “Şu an için 150 aileye yardımlarımızı ulaştırdık. İhtiyaç halinde, talep doğrultusunda bu sayıyı arttırmaya hazırız. Bu vesile ile kadın kollarımız adına ramazan ayının tüm Türk İslam ailesine hayırlara vesile olmasını diliyoruz” şekline konuştu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894