• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İzmir 16 °C

MHP Herkesin 2. Tercihi

MHP Herkesin 2. Tercihi
ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ VAZİYET GAZETESİ / Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) İzmir İl Başkanı Necat Karataş, il yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ilçe teşkilatlarına yaptığı nezaket ziyaretlerine aralıksız devam ediyor.

MHP İZMİR İL BAŞKANI KARATAŞ FOÇA TEŞKİLATINI ZİYARET ETTİ

Hasan Eser / Alfa Tivi

ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ VAZİYET GAZETESİ / Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) İzmir İl Başkanı Necat Karataş, il yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ilçe teşkilatlarına yaptığı nezaket ziyaretlerine aralıksız devam ediyor.


 

Başkan Necat Karataş, MHP İzmir İl Başkanlığı'na atanıp, coşkulu bir devir teslim töreniyle makamına oturduktan sonra ilçe teşkilatlarına yaptığı nezaket ziyaretleri kapsamında, MHP Foça İlçe Teşkilatını da ziyaret etti. Karataş, ilçe başkanlığı binasında MHP Foça İlçe Başkanı Hanefi İspirli ve partililer tarafından karşılandı. Karataş, kendisini karşılayan partililerin yoğun ilgisinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

Sohbet havasında geçen ziyarette ilçe ile ilgili sorunları ve partililerin il teşkilatına yönelik önerilerini dinleyen Karataş, MHP il teşkilatı olarak kongre takvimi sonrasında tüm İzmir ilçe teşkilatlarında istişare toplantıları düzenleyeceklerini ve bu toplantılarında belirli zaman aralıkları içersinde tekrarlanacağını söyledi.

Kongre hazırlığı içersinde bulunan MHP Foça ilçe teşkilatının kongrede daha da güçleneceğine inandığını ifade eden Karataş, “MHP bugüne kadar olduğu gibi 2014 yerel seçimlerinde de iddiasın ortaya koyacaktır. Teşkilatımız bu kongre sürecinde partimizi 2014'te netice alacak bir yapılanmaya taşıyacaktır” dedi.

2014 yerel seçimlerine profesyonel bir çalışma programı ile hazırlanacaklarını anlatan Karataş, “Tüm ilçe teşkilatlarımızda düzenleyeceğimiz eğitim seminerleri ile daha güçlü ve bilinçli bir yapı oluşturacağız. 'Yerel seçimlere giderken gerçekçi projeleri, hedefi ve iddiası olan bir siyasi parti mutlaka başarılı olur' düşüncesiyle birlik, beraberlik içersinde elimizden gelen tüm gayreti göstereceğimize inanıyorum. Kazanılmayacak bir seçim yoktur. Ancak gayret eksikliği olabilir. Bizde olabilesi böyle bir eksikliği ortadan kaldırmak adına var gücümüzle çalışacağız” diye konuştu.

“CHP İZMİR'DE KABİLİYETSİZ”

İzmir'de ve özellikle yerel seçimlerde tahterevalli siyaseti oluşturulduğunu iddia eden Karataş, “İzmir'de partimize oy vermesi muteber insanlar bir şekilde yönlendiriliyor. Deniliyor ki; 'CHP'ye oy verirseniz AK Parti gelir, AK Parti'ye oy verirseniz CHP gelir' bize göre ikisi de gelmesin. CHP İzmir'in uzun zamandır yerel iktidarında. Baktığımız zaman ilçe belediyeleri de dahil olmak üzere CHP'nin İzmir'de netice alamadığını küçük projelerini dahi sonuca ulaştıramadığını görüyoruz. Bu anlamda yeterlilikleri, kabiliyetleri yoktur diye düşünüyoruz” şeklinde konuştu.

“BAŞKA İLLERDE RANT MI BİTTİ ?”

AK Parti iktidarını da eleştiren Karataş, AK Parti'nin geride bıraktığı 8 yıllık iktidarında İzmir'in neredeyse hiç yeri olmadığını ve AK Parti'nin İzmir'i hiç görmediğini iddia ederek, “Ne oldu da AK Parti 12 Haziran seçimlerinde İzmir'e 35 proje ile geldi. Bunu insanlara anlatmalıyız. Bu zamana kadar İzmir'i görmediler de şimdi İzmir yeni mi akıllarına geldi? İzmir'e arsenikli suyu reva gören, İzmir'e gerekli yatırımları yapmayan, İzmir'i yok sayan hükümet ne oldu da İzmir'e 35 tane proje ile gelerek saldırdı. 2 tane bakanı İzmir'de kapı kapı dolaşıyor. Acaba başka metropol illerde ticaretten rant mı bitti de birden bire İzmir'e gözü diktiler” ifadelerini kullandı.

MHP HERKESİN 2. TERCİHİ

MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş'a ziyaretinden ötürü teşekkür eden MHP Foça İlçe Başkanı Hanefi İspirli, “Foça ilçe teşkilatı olarak şölen havasında gerçekleştireceğimize inandığımız ilçe kongremizin hemen akabinde yerel seçimlere en iyi şekilde hazırlanacağız” dedi. MHP'nin herkesin gönlünde ki 2. parti olduğuna vurgu yapan İspirli, “Bugün CHP'li bir seçmene soruyorsunuz. 'CHP'ye oy vermezseniz oyunuzu hangi partiye verirsiniz?' yanıt hiç tereddütsüz MHP oluyor. Aynı şekilde AK Parti'ye oy veren seçmenlerde bu yanıtı veriyor. MHP her kesimden oy alabilen bir partidir. Herkesin 2 tercihidir. Buda şu anlama geliyor ki vizyon sahibi güçlü kadrolarla yarışa girmemiz halinde netice almamız tesadüf olmayacaktır. İyi bir çalışmayla yerel seçimlerde Foça Belediyesi'nin MHP'li olacağına inanıyorum” diye konuştu. Hasan Eser / Foça

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894