• BIST 9889.6
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İzmir 22 °C

Mustafa Moroğlu Menemende

Mustafa Moroğlu Menemende
HASAN ESER ALFATİVİ/Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Mustafa Moroğlu,Menemen ilçesini ziyaret etti. İlk ziyaretini CHP Menemen İlçe Başkanlığı'na yapan Moroğlu, burada partililer ile bir araya geldi ve bir süre sohbet etti. Ziyarette Mene
CHP’Lİ MOROĞLU MENEMEN İLÇESİNİ ZİYARET ETTİ
 
HASAN ESER  ALFATİVİ/Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Mustafa Moroğlu,Menemen ilçesini ziyaret etti. İlk ziyaretini CHP Menemen İlçe Başkanlığı'na yapan Moroğlu, burada partililer ile bir araya geldi ve bir süre sohbet etti. Ziyarette Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, CHP İlçe Başkanı İsmail Akıncı, Kadın Kolları Başkanı Berna Eyinç ve Gençlik Kolları başkanı Ömer Gönençer hazır bulundu. 
 CHP Menemen İlçe Başkanı İsmail Akıncı’ndan siyasi çalışmalar hakkında bilgi alan Vekil Moroğlu, daha sonra Menemen Belediyesi’nin yeraltı otoparkı ve Hükümet Meydanı Projesi'ni yerinde inceledi. Moroğlu'na Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin eşlik etti ve kendisine belediye çalışmaları hakkında bilgi verdi.
  Menemen  Küçük  Sanayi Sitesi ve Taşhan esnafını da ziyaret eden CHP'li Vekil Moroğlu, halkın içinden geldiğini, halkın yanına seçimden  seçime giden siyasilerden olmadıklarını ve  CHP’li milletvekilleri olarak, her zaman halkın arasında  halk ile iç içe olduklarını ifade etti.
  Menemen ziyareti çerçevesinde öğretmenler evini de ziyaret eden Moroğlu, Menemen'in Göktepe, Alaniçive Çaltı köylerindeki vatandaşlarla sohbet edip, sorun ve taleplerini dinledi.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894