• BIST 9898.75
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İzmir 21 °C

İkisi de Cemil Şeboy...

İkisi de Cemil Şeboy...
AK Parti İzmir Milletvekili adayı Cemil Şeboy, yoğun seçim çalışmaları nedeniyle görüşemediği torunuyla seçim ofisinde hasret giderdi.
İKİSİ DE CEMİL ŞEBOY
 
AK Parti İzmir Milletvekili adayı Cemil Şeboy, yoğun seçim çalışmaları nedeniyle görüşemediği torunuyla seçim ofisinde hasret giderdi.  Kendisiyle aynı ismi taşıyan minik Cemil Şeboy’a sevgiyle sarılan AK Parti Adayı, Meclis’te tüm çocukların geleceği için çalışacağını söyledi.
 
TORUNU SÜRPRİZ YAPTI
Buca Yenigün Mahallesi’ndeki seçim ofisinde düzenlenen yemeğe katılan AK Parti adayı Şeboy’u bekleyenler arasında minik Cemil Şeboy da vardı. Şeboy’un oğlu Mert Şeboy seçim çalışmaları dolayısıyla dedesini özleyen torununu yemeğe getirerek sürpriz yaparken Cemil Şeboy bir anda tüm yorgunluğunu unutuverdi. Türkiye’nin geleceği için milletvekili adaylığını kabul ettiğini belirten Şeboy, 7 Haziran seçimlerinin çok önemli olduğunu vurguladı. 15 yıl Belediye Başkanlığı döneminde çocuklarının büyüdüğünü göremediğini belirten Şeboy, “Çocuklar büyüdü bari torunlarımla vakit geçireyim istedim ama o da nasip olmadı. Allah bize bu ülkeye hizmet etme görevi yazmış. Onlarla oyun oynayamıyorum ama tüm çocuklarımızın geleceği için Meclis’te çalışacağım” dedi.
 
İZMİR AKDENİZ’İN YILDIZI OLACAK
Gün içinde birçok sivil toplum kuruluşu ve vatandaşlara hitap eden Cemil Şeboy hemşerilerine hem kendinsin hem de AK Parti’nin İzmir için yaptığı ve yapacağı çalışmaları aktardı. Çandarlı’da dünyanın 10. Büyük limanının yapıldığını, İzmir-İstanbul otoyolunun 2017’de biteceğini, Konak Tünellerinin açıldığını belirten Şeboy, “Hükümetimizin İzmir için hazırladığı 35 proje hızla devam ediyor, üstüne Bakanımız Veysel Eroğlu da 466 proje daha açıkladı. İzmir bu projelerle Akdeniz’in yıldızı olacak” dedi.
 
SİYASETÇİ DEĞİL HİZMET ADAMIYIM
Belediye Başkanlığı döneminde sürekli sokak sokak Buca’yı dolaştığını anımsatan Şeboy, “Ben İzmir’e hizmet üretmek için Ankara’ya gidiyorum. Ben Proje geliştirmesini ve onu hayata geçirmesini sevem biriyim. İzmir için 3 hedef proje belirledim. Başta kentsel dönüşüm olmak üzere tamamı yerin altından gidecek 65 kilometre metro hattı ve Bostanlı-İnciraltı köprüsü benim öncelikli hedeflerim olacak. Hedefimiz dünyanın en güzel şehirlerinden biri olan İzmir’i rahat yaşanabilir bir kent haline getirmek. Bunun için kendi yetkilerimizde olanları yapmaya çalışacağımız gibi İzmir Büyükşehir Başkanı’nın da koluna girerek Ankara’da bakanlarımızla buluşturacağım. Maksadımız bağcıyı dövmek değil üzüm yemek. İzmir’e yapılacak her yatırımdan AK Partili de Chp’li de Mhp’li de fayadalanacak” diye konuştu.
 
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894