• BIST 9431.16
  • Altın 2499.059
  • Dolar 32.5976
  • Euro 34.8021
  • İzmir 17 °C

Fetih 1453 Aliağa'ya Geliyor

Fetih 1453 Aliağa'ya Geliyor
ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ YENİVİZYON GAZETESİ/ Vizyondaki filmleri sinemaseverlerle buluşturan, yurttaşlara ucuz, kaliteli ve konforlu film izleme imkânı sunarak kentteki sinema eksikliğini gideren Aliağa Belediyesi Cep Sineması
ALİAĞALILAR SİNEMAYI SEVDİ
 
ALİAĞA’DA SİNEMA ŞÖLENİ BERLİN KAPLANI, NEŞELİ AYAKLAR 2 VE 1453 FETİH İLE SÜRÜYOR

ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ YENİVİZYON GAZETESİ/ Vizyondaki filmleri sinemaseverlerle buluşturan, yurttaşlara ucuz, kaliteli ve konforlu film izleme imkânı sunarak kentteki sinema eksikliğini gideren Aliağa Belediyesi Cep Sineması Şubat ayının son haftası ve mart ayında Berlin Kaplanı, Neşeli Ayaklar 2 ve Fetih 1453 filminin gösterimiyle sürecek. Cep Sinemasında son hafta gösterimde olan “Çizmeli Kedi” filmi çocukların izdihamına uğradı. Dönem dönem çocuklara özel film gösterimi ile mimikleri sevindiren Aliağa Belediyesi Cep sinemasında 17 Şubat’tan bu yana gösterimde olan Çizmeli Kedi filmi çocuklardan yoğun ilgi gördü.


 

BAŞKAN OĞUZ; “ÇOCUKLARIMIZI SİNEMA İLE TANIŞTIRIYORUZ”
Öğretmeleri eşliğinde sosyal kültürel etkinlikler çerçevesinde sinemaya gelen öğrenciler vizyona yeni giren animasyon, macera, komedi türündeki filmleri izleyerek keyifli dakikalar geçiriyor. Sömestri tatilinde de öğrencilere vizyondaki çocuk filmlerini sunduklarını belirten Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz; “Cep sinemamız kentimizdeki sinema eksikliğini büyük ölçüde giderdi.  Kentimizin tek sineması olmasına karşın yurttaşlarımız vizyondaki filmleri çok ucuza ve keyifle izleyebiliyorlar.   Çocuklarımız için de eğitici eğlendirici filmleri tercih ederek hem onların sinema ile tanışmasına hem de keyifli vakit geçirmelerine yardımcı oluyoruz.”dedi.    
 
SIRADAKİ FİLM; BERLİN KAPLANI
Aliağa Belediyesi Cep Sineması'nda 24 Şubat’tan itibaren 14.30 17.30 ve 20.30 seanslarında Ata Demirer’in başrolünü oynadığı ve geçtiğimiz ay vizyona giren komedi filmi Berlin Kaplanı gösterimde olacak.  
 
NEŞELİ AYAKLAR 2 VE FETİH 1453 FİLMİ GELİYOR
7’DEN 70’e her yaştan izleyicinin büyük ilgi gösterdiği ve Çocukların büyük bir merakla beklediği Neşeli Ayaklar 2 animasyon filmi 2-8 Mart tarihleri arasında Aliağa Cep Sinemasında gösterimde olacak. Geçtiğimiz hafta vizyona giren ve 1 haftada 1 milyon 400 bin kişinin izlediği Fetih 1453 filmi de 9 Martta Aliağa Belediyesi Cep Sinemasında gösterime girecek.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894