• BIST 9805.64
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İzmir 24 °C

Aliağa TSM Korosu Büyüledi

Aliağa TSM Korosu Büyüledi
ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ YENİVİZYON GAZETESİ/ Aliağa Belediyesi’nin kültür sanat etkinlikleri kapsamında düzenlediği Türk Sanat Müziği korosu konseri, müzikseverlerin akınına uğradı. Aliağa Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu’nun “Yeşilçam Klasikleri” tem
TÜRK SANAT MÜZİĞİ KONSERİ, MUSİKİSEVERLERİ BULUŞTURDU
 
ALİAĞA BELEDİYESİ TSM KOROSU BÜYÜLEDİ

ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ YENİVİZYON GAZETESİ/ Aliağa Belediyesi’nin kültür sanat etkinlikleri kapsamında düzenlediği Türk Sanat Müziği korosu konseri, müzikseverlerin akınına uğradı. Aliağa Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu’nun “Yeşilçam Klasikleri” temalı kış konserine Aliağalılar büyük ilgi gösterdi. Müzikseverlerin yoğun ilgisi sonucu çok sayıda izleyici konseri ayakta izledi.

Tüpraş Halk Eğitim Merkezi’nde sanatseverlerin karşısına çıkan Aliağa Belediyesi Türk Sanat Müziği korosu izleyenlere unutulmaz bir konser ziyafeti sundu. Sunuculuğunu TSM sanatçısı Göksenin Çakmak,  koronun şefliğini Turgay Kızıltuğ’un yaptığı konserde Solistler Yeşilçam’ın klasikleşmiş 21 eserini seslendirdi. Yılın ilk Sanat Müziği konserinde Nihavend, Segâh, Hüzzam, Muayyen Kürdi, Uşşak ve Rast makamında seslendirilen şarkılar dinleyicilere nostaljik dakikalar yaşattı. Koroda yer alan Aliağa’nın amatör sesleri ise başarılı performanslarıyla dinleyenlerden tam not aldı. 
 
TSM KOROSUNDAN MÜZİK ZİYAFETİ
Konserde Koronun Aliağalı genç sesleri; Neşe Tanrıkulu, Sertaç Lezgioğlu, Hediye Gelişli, Yusuf Sirke, Zehra Yurttagül, Bahri Gökçek, Zuhal Dolgun, Okan Şen, Güler Atılgan, Gülçin Geldi, Rıfat Korkmaz, Cevat Ultanır, Hasan Ertanış, Tuğba Baykalmış, Gülay Korolay, Işık Yılmaz, Serkan Sır, Coşkun Saygılı, Arzu Özcan, İsmail Köylü, Şenay Kayan ve Ertuğrul Kayan sözledikleri birbirinden güzel şarkılarla dinleyiciler tarafından dakikalarca ayakta alkışlandı.
 
UĞUR EREN “HARİKA BİR KONSER İZLEDİK”
Konser sonrasında Şef Turgay Kızıltuğ’a teşekkür çiçeği sunan Aliağa Belediye Başkan Yardımcısı Uğur Eren koronun çok keyifli bir konser verdiğini belirterek “Aliağa Belediyesi olarak kültürel ve sanatsal aktivitelere büyük değer veriyoruz. Bunlar içinde konservatuarımızdaki korolarımız önemli bir yer tutuyor. Arkadaşlarımız bizlere harika bir konser verdi. Gelen tüm konuklarımıza çok teşekkür ediyorum. Salona giremeyen ve atakta kalan konuklarımızdan özür diliyorum. Aliağa’ya daha büyük salonlar kazandıracağız.” Dedi.
 
HABER GÖRSELLERİ İÇİN LİNKLERE TIKLAYINIZ
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894