• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İzmir 15 °C

Rıfat Sait'ten Yorulmaz'a DESTEK

Rıfat Sait'ten Yorulmaz'a DESTEK
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi SEÇİM ÇALIŞMALARINA DESTEK VERMEK ÜZERE ALİAĞA’YA GELEN RIFAT SAİT, İBRAHİM ETEM YORULMAZ’IN, ÇOK SAMİMİ, ÇALIŞKAN, DÜRÜST, HALKIN İÇİNDEN GELEN BİRİSİ OLDUĞUNU
AK PARTİ ALİAĞA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI İBRAHİM ETEM YORULMAZ’A 
İZMİR MİLLETVEKİLİ RIFAT SAİT’TEN DESTEK
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi 
Ak Parti İzmir Milletvekili Rıfat Sait, Ak Parti Aliağa Belediye Başkan Adayı İbrahim Etem Yorulmaz’ın seçim çalışmalarına destek vermek üzere ilçeye geldi. Rıfat Sait, Çakmaklı Köyü girişinde İbrahim Etem Yorulmaz, AK Parti İlçe Başkanı Yaşar Akbulut, meclis üyeleri ve partililer tarafından coşkuyla karşılandı. Rıfat Sait, İbrahim Etem Yorulmaz ve Yaşar Akbulut kol kola girerek birlikte Çakmaklı Köyü’ne yürüdüler.   
 
Çakmaklı sakinleriyle sohbet eden ve sorunlarını dinleyen Rıfat Sait, İbrahim Etem Yorulmaz’ın çok samimi, çalışkan, dürüst, halkın içinden gelen birisi olduğunu belirterek, “İbrahim Etem Yorulmaz, belediyecilik konusundan kendisini kanıtlamış, kısıtlı imkânlara rağmen Şakran’da çok önemli projelere imza atmıştır. Aliağa’da da çok başarılı olacağını biliyorum ve kendisine gönülden destek veriyorum”  dedi. 
 
Milletvekili Rıfat Sait’in, hakkındaki samimi sözlerinden dolayı mutluluk duyduğunu belirten İbrahim Etem Yorulmaz, “Verdiği destekten dolayı sayın milletvekilime teşekkür ediyorum. Bizim amacımız vatandaşa hizmet etmek. Bizlere güvenen ve tercih eden Aliağa halkının güvenini boşa çıkartmayacağız ve bunun için çok çalışacağız. Gitmedik yer, sıkmadık el bırakmayacağız. Herkese kapımız açık olacak, vatandaşlarımızın daima yanında olacağız. Sorunlarını birebir dinleyip, çözümü konusunda takipçisi olacağız” diye konuştu.  
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894