• BIST 9464.73
  • Altın 2488.762
  • Dolar 32.5953
  • Euro 34.7965
  • İzmir 22 °C

SP'nin Karabağlar skm açılışı

SP'nin Karabağlar skm açılışı
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi Saadet Partisi Karabağlar Seçim Koordinasyon Merkezi açılışına katılan İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Ali Özüdoğru, “Kalpleri birleştirmeye, gönüller
HİZMET AŞKIMIZI KALBİMİZDE YAŞAYARAK GELİYORUZ 
 
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi
Saadet Partisi Karabağlar Seçim Koordinasyon Merkezi açılışına katılan İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Ali Özüdoğru, “Kalpleri birleştirmeye, gönülleri birbirine kaynak yapmaya geliyoruz.” dedi.
 
Seçim turlarına Karabağlar’da devam eden Saadet Partisi Büyükşehir Adayı Özüdoğru, Eskiizmir Caddesindeki seçim bürosu açılışında toplanan kalabalığa hitap etti. Karabağlar’da gerçek ve nitelikli belediyecilik için SP Karabağlar Adayı Mümin Baştürk’ü işaret eden Özüdoğru, köklü bir değişim için ilçenin Milli Görüş belediyeciliği ile tanışması gerektiğini söyledi.
 
İnsanları kırmaya ve bölmeye değil, kalpleri birleştirip gönülleri kaynak yapmaya geldiklerini dile getiren Saadet Partisi Büyükşehir Adayı Özüdoğru, “Yıllardır suni kavgalarla ülkemiz insanlarını bölüp parçalayan bu düzene alternatif olarak geliyoruz. Biz sevgiyle geliyoruz. Biz saygıyla geliyoruz. Biz hizmet aşkımızı kalbimizde yaşayarak geliyoruz.” diye konuştu. 10 yıl belediye başkanlığını yürüttüğü Kemalpaşa’nın o dönemde Türkiye’nin bir numaralı belediyesi olduğunu savunan Özüdoğru, “Milli Görüş belediyeleri dışındaki diğer partili belediye başkanlarına buradan meydan okuyorum. İzmir Büyükşehir Belediyesi ve diğer büyükşehir belediyeleri de dâhil olmak üzere, görev yaptığımız dönemde Kemalpaşa bir numara olmuştur. Nasıl olmuştur? Coğrafi büyüklük ve oran olarak konuşuyorum. Nüfus sayısına göre konuşuyorum. 10 yıl denk bütçe yapan tek belediyedir. 10 yıl bir tek kuruş borç almayan tek belediyedir. Bugün ise bütün belediyeler borç batağı içerisindedir. Bütçesini 10 yılda 400 kat arttıran, yatırım harcamalarına en büyük payı ayıran tek belediyedir. İşçisine bir yılda yüzde 125 zam veren tek belediyedir.” ifadelerini kullandı.
 
İzmirlilere seslenen Mehmet Ali Özüdoğru, hangi partiye mensup olurlarsa olsunlar 30 Mart’ta Saadet Partisi’ni desteklemeye davet etti. Saadet Partisi Karabağlar Adayı Mümin Baştürk ise ilçenin hizmet noksanlığı ve işsizlik gibi büyük sorunları olduğunu kaydederek bunların çözümüne talip olduklarını belirtti. 
 
Açılışın ardından ilçedeki açık pazarda vatandaşları selamlayan Saadet Partisi adayları, çevredeki işyerlerini de ziyaret etti.
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894