• BIST 9094.18
  • Altın 2324.897
  • Dolar 32.3656
  • Euro 34.97
  • İzmir 22 °C

Tamer Karaman Esnafın Sorunlarını Dinledi

Tamer Karaman Esnafın Sorunlarını Dinledi
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ CHP Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Tamer Karaman esnaf ziyaretlerine Fevzi Paşa Caddesi esnafı ile devam etti. İstiklal Caddesi, İzmir Caddesi, Yeni mahalle esnafları ile birlikte olan ve aday adaylığı sürecinde çalışmalarını sü

 

TAMER KARAMAN FEVZİ PAŞA CADDESİNDE ESNAFLARI ZİYARET ETTİ 

CHP ALİAĞA BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI TAMER KARAMAN “FEVZİ PAŞA CADDESİ BİR AN ÖNCE DÜZENLENMELİ” 

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ CHP Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Tamer Karaman esnaf ziyaretlerine Fevzi Paşa Caddesi esnafı ile devam etti. İstiklal Caddesi, İzmir Caddesi, Yeni mahalle esnafları ile birlikte olan ve aday adaylığı sürecinde çalışmalarını sürdüren Tamer Karaman Aliağa’nın ana caddelerinden biri olan Fevzi Paşa caddesi esnafı ile de bir araya gelerek esnafların sorunlarını dinledi, düşüncelerini paylaştı.  

tamer-karaman-fevzi-pasa.jpg

2014 yerel seçimlerinde partisinden aday adaylığını açıklayan genç siyasetçi Tamer Karaman yediden yetmişe bütün Aliağalılarla kucaklaşmayı hedeflediğini belirtti. Karaman “Aliağa’ya hizmet için yola çıktım. Hizmeti en iyi şekilde getirmek için halkımızın beklentilerini iyi anlamak gerekiyor. Aliağa hızla büyüyen bir kent ve sorunlar da aynı şekilde büyüyor.” dedi. 

Şu sıralar yol yapım çalışmaları yüzünden sıkıntılı günler geçiren ve Aliağa’nın ana caddelerinden biri olan Fevzi Paşa Caddesinde bulunan esnafları teker teker ziyaret ederek hazırladığı broşürleri veren, esnaflarla sohbetler gerçekleştiren CHP Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Tamer Karaman esnaflarında sorunlarını dinledi, sorularına cevap verdi.  

TAMER KARAMAN “FEVZİ PAŞA CADDESİNDE ÇALIŞMALAR BİR AN ÖNCE BİTİRİLMELİ” 

Fevzi paşa Caddesinde devam eden çalışmalar yüzünden esnafın sıkıntılı günler geçirdiğini dile getiren Tamer Karaman kaldırım ve yol çalışmaları yüzünden caddede trafiğin ve alışverişin sekteye uğradığını söyleyerek “ Esnaflarımız özellikle çalışmalardan kaynaklanan sıkıntılarını dile getirdiler. Belediyemizin koordinatörlüğünde yürütülen bu çalışmalar bir an önce bitirilmeli. Bir takvim içerisinde ve o takvime bağlı olarak çalışmak zorundayız. Mevsim ve zamanlama konusunda sıkıntı var. Yağmur mevsiminde olmamız da esnaflarımızın sıkıntılarını artırıyor. Yağmur suları dükkânların içine giriyor, temizlik sıkıntıları yaşanıyor ve doğal olarak da alışveriş, ticaret ve trafik sekteye uğruyor. Alt ve üst yapı gibi bu tür çalışmalar bir kent için olmazsa olmaz çalışmalardır ama sanıyorum zamanlama ve projelendirmeler konusunda aksaklıklar oldu. Bizzat belediyede konuyla ilgili yetkili arkadaşlarla görüştüğümü, çalışmaların Kurban Bayramı sonrası bitmiş olacağının bilgisini paylaştım. Çalışmalar bittiğinde ise göze gelen, Aliağa’ya yakışan,  sorunları kalmamış bir caddeye kavuşulacaktır. Sanıyorum belediyemiz de esnaflarımızı ve vatandaşlarımızı bu süre zarfında mutlaka bilgilendirecektir.” Diye konuştu.  Konuştuğu esnafların sıkıntılarının genelde yol ve çalışmalar konusunda olduğunu ifade eden CHP Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Tamer Karaman “Kenti güzelleştirmek ve yaşam standartlarını artırmak için yola çıkılsa da planlama her şeydir. Planlamayı en iyi şekilde yapmalı, zamanlamayı da ihmal etmemeliyiz.” dedi.  

“ESNAFIMIZ KENTİMİZE DUYARLI” 

Esnaf ziyaretlerinde sorunları dinleyen CHP Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Tamer Karaman “Aliağa’nın esnafları kentine ve sorunlarına duyarlı. Sorunların çözümü konusunda istekliler. Bizde bu sorunların farkında olduğumuzu anlattık. Çözüm yollarını paylaştık. Çözüm için birlikte hareket etmenin önemine değindik. Ortak akıl vurgusu yaptık. Düşüncelerin paylaşımının gerekli olduğunu ifade ettik. Yönetimde kentin tüm dinamiklerinin katkısının çok önemli olduğunu söyledik. Gerçek anlamda katılımcı demokrasinin Aliağa için vazgeçilmez bir yaklaşım olduğunu paylaştık.” Şeklinde konuştu. 

Tamer Karaman siyasette gençlerin olmasından dolayı esnafın mutlu olduğunu da sözlerine “Aliağalı esnaflarımızın, vatandaşlarımızın genç siyasetçilere bakışı beni çok mutlu etti. Girdiğimiz her dükkânda, konuştuğumuz her esnafımız gençlerin aktif siyasette rol almasına çok olumlu bakıyorlar ve destekliyorlar. Gençliğin dinamik gücünü hissetmek, genç fikirlerini ve bakışlarını görmek istiyorlar. Samimi olarak bunu söylüyorlar. Siyaset açısından gerçekten çok önemli gördüğüm bu konuyu ziyaretlerimizin genelinde hissetmem bana güç verdi, umut verdi” diye konuştu.  

CHP Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Tamer Karaman esnaf ziyaretlerinin devam edeceğini de sözlerine ekleyerek “ Aliağa da bulunan tüm esnaflarımıza ulaşmayı istiyoruz. Herkesin düşüncelerini almak ve bu düşünceler ışığında yolumuzu aydınlatmak istiyoruz.” Dedi. 

tamer-karaman-fevzi-pasa-caddesi.jpg

 CHP Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Tamer Karaman esnaf ziyaretlerine Fevzi Paşa Caddesi esnafları ile devam etti. Esnafların ve vatandaşların sorunlarını ve beklentilerini dinledi, neden aday olduğunu, siyasetten beklentilerini, projelerini ve düşüncelerini paylaştı. Tamer Karaman “ Esnaflarımız ve halkımız Gençlerin aktif siyasette rol almasına çok olumlu bakıyorlar ve destekliyorlar. Gençliğin dinamik gücünü hissetmek, genç fikirlerini ve bakışlarını görmek istiyorlar. Siyaset açısından gerçekten çok önemli gördüğüm bu konuyu ziyaretlerimizin genelinde hissetmem bana güç verdi, umut verdi.”

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894