• BIST 8718.11
  • Altın 2246.98
  • Dolar 32.3311
  • Euro 35.1536
  • İzmir 7 °C

Tiyatro Coşkusu Başladı

Tiyatro Coşkusu Başladı
Denizli Büyükşehir Belediyesinin bu yıl 33.'ncüsünü düzenlediği Denizli Büyükşehir Belediyesi Uluslararası Amatör Tiyatro Festivali'nin korteji yapıldı.

TİYATRO COŞKUSU BAŞLADI

DENİZLİ TİYATRO’YA DOYACAK

Denizli Büyükşehir Belediyesinin bu yıl 33.'ncüsünü düzenlediği Denizli Büyükşehir Belediyesi Uluslararası Amatör Tiyatro Festivali'nin korteji yapıldı. Renkli görüntülere sahne olan korteje tiyatro severler yoğun ilgi gösterirken, 6'sı yabancı olmak üzere toplam 20 tiyatro ekibi 3 Mayıs'a kadar 8 gösteri ve 33 oyunu sahneye koyacak.

Denizli Büyükşehir Belediyesinin bu yıl 33.'ncüsünü  düzenlediği Uluslararası Amatör Tiyatro Festivali'nin korteji yapıldı. Denizli Valiliği önündeki Atatürk Anıtı'na çelenk sunma töreninin ardından düzenlenen korteje, Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Kültür, Turizm ve Tanıtım Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı, sevilen tiyatro ve sinema sanatçıları Erhan Yazıcıoğlu, Pervin Ünalp, Uluslararası Amatör Tiyatro Festivali için kente gelen yerli ve yabancı amatör tiyatro grupları ve davetliler katıldı. Denizli Büyükşehir Belediyesi Bandosu eşliğinde yürüyüşe geçen gruplar, Gazi Mustafa Kemal Bulvarı'nı takip ederek 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı'na kadar devam eden korteje katıldı. Denizlilerin cadde boyunca yoğun ilgi gösterdiği kortej renkli görüntülere sahne oldu. Makyajları ve kostümleri ile dikkat çeken tiyatrocular şarkı söyleyip dans ettiler. 

FESTİVAL BİRBİRİNDEN ÜNLÜ TİYATROCULARI AĞIRLIYOR. 
Yurt içi ve yurtdışından Denizli'ye gelen grupların yanında atölye çalışmaları da festivale renk katacak. Tiyatro severlerin atölye çalışmalarına da katılabileceği festivale, Ali Hakan Beşen, Pervin Ünalp, Erkan Pektaş, Ruhi Sarı, Mert Turak, Burak Alkaş, Erhan Yazıcıoğlu, Nedim Saban gibi birbirinden değerli oyuncular katılıyor. Ünlü tiyatro sanatçıları atölye çalışmalarında tecrübe ve birikimlerini tiyatro severlerle paylaşacak. 

PROGRAM HTTP://TİYATRO.DENİZLİ.BEL.TR'DE
200’e yakın amatör tiyatro oyuncusunun yer aldığı festivalde 3 sokak oyunu grubu toplam 8 gösteri yapacak, 20 tiyatro grubu da 33 oyunu sahneye koyacak. Denizli kent merkezinin yanı sıra, Sarayköy ve Çivril’de de 4 farklı oyun tiyatro severlerle buluşacak. Festivalle ilgili ayrıntılı bilgi ve rezervasyona http://tiyatro.denizli.bel.tr adresi ile Çatalçeşme Oda Tiyatrosu gişesinden ulaşabilecek. // EGE BASIN GRUBU

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894