• BIST 8906.5
  • Altın 2239.313
  • Dolar 32.3406
  • Euro 35.1207
  • İzmir 19 °C

Uğur Aslan Aliağa’da Gönülleri Fethetti

Uğur Aslan Aliağa’da Gönülleri Fethetti
Aliağa Belediyesi ve Türkiye SOCAR iş birliğinde, Poll Production organizasyonunda düzenlenen ‘Aliağa Sanat Günleri’nin dördüncü hafta konuğu sinema oyuncusu ve müzisyen Uğur Aslan oldu.

Aliağa Belediyesi ve Türkiye SOCAR iş birliğinde, Poll Production organizasyonunda düzenlenen ‘Aliağa Sanat Günleri’nin dördüncü hafta konuğu sinema oyuncusu ve müzisyen Uğur Aslan oldu.  ‘Afara Bir Arabesk Müzikali’ isimli programıyla iki gün üst üste Aliağa’da sahne alan sevilen sanatçı şarkılarıyla türküleriyle, şiirleriyle hikâyeleriyle, esprili dili ve muhteşem sahne performansıyla Aliağalı sanatseverleri kendine hayran bıraktı.  

‘Aliağa Sanat Günleri’nde dördüncü hafta heyecanı Helvacı’da ‘Müslüm’ filmiyle başladı. Ulaş Bayam Açıkhava Tiyatrosu’nda sahnelenen ‘Keloğlan’ çocuk tiyatrosu miniklere eğlenceli saatler yaşatırken Avcı Ramadan Çocuk Oyun ve Rekreasyon Alanı’nda ‘Kurtuluş Hattı’ isimli film sinemaseverlerle buluştu.

UĞUR ASLAN’A ALİAĞALILARDAN YOĞUN İLGİ
Aliağa’da küçükten büyüğe her yaştan insanı sanatla buluşturan ‘Aliağa Sanat Günleri’nin dördüncü haftasında finali Uğur Aslan yaptı. ‘Afara Bir Arabesk Müzikali’ isimli programı ile ilk gün Ulaş Bayam Açıkhava Tiyatrosu’nda sahne alan Uğur Aslan’ın keyifli sohbetini ve şarkılarını dinlemek isteyen binlerce Aliağalı açıkhava tiyatrosunu tıklım tıklım doldurdu. Sahnede, bir döneme damga vurmuş arabesk şarkıları, kendi hayat hikayesiyle harmanlayarak söyleyen Uğur Aslan gönülleri fethetti. Kendi hayat hikayesini kimi zaman duygusal kimi zaman esprili bir dille anlatan Uğur Aslan’ın şarkılarına müzikseverler hep birlikte eşlik etti.

UĞUR ASLAN’DAN MUHTEŞEM PERFORMANS
Uğur Aslan’ın ikinci programı ise Aliağalıların yoğun ilgisi nedeniyle Avcı Ramadan Çocuk Oyun ve Rekreasyon Alanı’nda gerçekleştirildi. Konser öncesi alana binlerce müziksever akın ederken sevilen sanatçı sahneye alkışlar eşliğinde çıktı. Seslendirdiği farklı türden parçalarla muhteşem bir sahne performansına imza atan Uğur Aslan’a 11 kişilik orkestra ekibi eşlik etti.  

“HER ŞEYİN EN GÜZELİNE LAYIK OLAN TÜM ALİAĞALILARA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Konserin son bölümünde davet üzerine sahneye gelen Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, ‘Aliağa Sanat Günleri’ne katılımlarından dolayı Uğur Aslan’a teşekkür ederek sevilen sanatçıya Aliağalı üretici kadınlar tarafından el emeği ile hazırlanan tarihi helvacı kilimi hediye etti. Başkan Serkan Acar, “Sanata ve sanata her daim sahip çıkan, her şeyin en güzeline layık olan ve bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan tüm Aliağalılara çok teşekkür ediyorum” dedi.

BAŞKAN SERKAN ACAR, SEVİLEN SANATÇIYI FAHRİ ALİAĞALI İLAN ETTİ
Uğur Aslan’ın Aliağalı sanatseverler tarafından çok sevildiğini de ifade eden Başkan Serkan Acar, Uğur Aslan’ı fahri Aliağalı ilan etti. Aliağa’nın buram buram Anadolu kokan, enerjisi çok yüksek bir şehir olduğunu belirten Uğur Aslan ise, “O kadar kıymetli bir servete sahipsiniz ki dilerim bu bağınız hiçbir zaman kopmaz” dedi.  

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894