• BIST 9790.46
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İzmir 18 °C

Uğur Türkan Menemen'de

Uğur Türkan Menemen'de
ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ YENİVİZYON GAZETESİ / AK Parti İzmir 2. Bölge milletvekili adayı Uğur Türkan, Menemen’in 93 bin oyuna talip olduklarını söyledi. Türkan, “Menemen’i AK Parti’ye emanet edin, AK Belediyecilik nasıl yapılırmış görün.” diye konuştu.

“Menemen"in 93 bin oyuna talibiz”
ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ YENİVİZYON GAZETESİ / AK Parti İzmir 2. Bölge milletvekili adayı Uğur Türkan, Menemen"in 93 bin oyuna talip olduklarını söyledi. Türkan, “Menemen"i AK Parti"ye emanet edin, AK Belediyecilik nasıl yapılırmış görün.” diye konuştu.
Aynı bölgeden milletvekili adayı olan Abdullah Tekbaş ile birlikte  Menemen ve köylerinde seçim çalışmalarını sürdüren Uğur Türkan, vatandaşlarla bir araya gelerek, AK Parti iddiasını ortaya koydu. Türkan, “Biz Menemen"in 93 bin oyuna talibiz. Bu oyun her birini almak için çalışıyoruz. Projelerimizi anlatıyoruz, yaptıklarımızı söylüyoruz.” dedi.
AK Parti Menemen Seçim Koordinasyon Merkezi bürosunda partililer ve vatandaşlarla bir araya gelen Tekbaş ve Türkan, yerel hizmetlerin yetersizliğinden şikâyet eden vatandaşlara cevap verdi. Türkan, “2014"de Menemen"i AK Parti"ye emanet edin, İstanbul ve Ankara"da olduğu gibi burada da AK Belediyecilik hizmeti nasıl verilirmiş görün.” şeklinde konuştu.
Milletvekili adayı Tekbaş da, Menemen esnafını ziyaret etti. Tekbaş, özelleştirmelerin amacını soran vatandaşlara, “Devletin hantal yapısını hafifletip, vergilerle devleti güçlendirmek ve ülkeyi kalkındırmak niyetindeyiz. Sizin içiniz rahat olsun. Siz istikrar sürsün diye AK Parti"yi destekleyin, biz de sizlerle el ele verip İzmir"i hak ettiği yere getirelim.” ifadelerini kullandı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894