• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İzmir 12 °C

Ülkü Çağdaş Aliağa İçin Adayım

Ülkü Çağdaş Aliağa İçin Adayım
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ Aliağa’nın Efsane Belediye Başkanı ve eski Milletvekili Hakkı Ülkü Aliağa’da Belediye Başkanlığına adaylığını açıkladı. Aday olursa kesinlikle kazanacağını ileri süren Hakkı Ülkü, "Benim kim olduğumu Aliağalılar kadar İzmirliler de

Hakkı Ülkü "siyaset molasını" kaldırdı

Önce 6 yıl CHP İlçe Başkanlığı, aralıksız 14 yıl Aliağa Belediye Başkanlığı ve ardından 5 yılı bulan milletvekilliği...
Ve Hakkı Ülkü bu tabloya göre kısa sayılacak bir moladan sonra finale hazırlanıyor.
"N'olacak şimdi?" dedik ve Hakkı Ülkü'den şu yanıtı aldık: 
"Bu kentte yaşadığıma göre, bu kentin havasını soluduğuma göre ve bu kentin geçmişinde büyük emeğim olduğuna göre halkımız isterse partimiz organları da onay verirse 2014 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde tabii ki belediye başkanlığına aday olurum. Eski güzel günleri, dönemimizin gençliğine şimdiki gençlere ve Aliağa halkına iddialı olarak yeniden yaşatırım."
Hakkı Ülkü, aktif siyasete verdiği "mola" günlerini de şöyle anlatıyor:
"Boş durmayı sevmeyen bir insanım. Boş duranı Allah da sevmez derler. Ben de bu beş yılın içerisinde çeşitli faaliyetlerde yer aldım. Hatta öğrencilik yaptım. Mesela, AÖF Sosyal Bilimler ve Davranış Bilimlerini bitirdim. 12 Eylül 1980'de darbecilerin beni mağdur ettiği ve yarıda bıraktırdığı İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü'ne aftan yararlanarak girdim. Önümüzdeki yıl dördüncü sınıfa devam edeceğim ve oradan da bir diploma almış olacağım. Demek istiyorum ki kimileri para istif eder, Hakkı Ülkü de diploma istif ediyor. Tüm bunların yanında tabii ki siyasete de ilgisiz kalmadım. Bazen ilçe kongrelerinde bazen il kongrelerinde bazen de kurultaylarda boy gösterdim. Yani Cumhuriyet Halk Partililiğimi hiç unutmadan üye olarak, delege olarak çalıştım."

hakki-ulku-b.jpg

HAKKI ÜLKÜ “ALİAĞAYI DAHA DA ÇAĞDAŞ BİR HALE GETİRMEK İÇİN YİNE ADAYIM”

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ Aliağa’nın Efsane Belediye Başkanı ve eski Milletvekili Hakkı Ülkü Aliağa’da Belediye Başkanlığına adaylığını açıkladı. Aday olursa kesinlikle kazanacağını ileri süren Hakkı Ülkü, "Benim kim olduğumu Aliağalılar kadar İzmirliler de bilir. Ben dürüstlüğüm sayesinde aralıksız 14 yıl Aliağa da belediye Başkanlığı yaptım. Başarım sayesinde Aliağalıların oyları ile milletvekili de oldum" dedi, Seçim çalışmalarına henüz başlamadığını da ifade eden Hakkı Ülkü, "Ancak bu çalışma yapmadığım anlamına gelmez. Ben vatandaşın arasında dolaşarak onların nabzım tutuyorum." diye konuştu. Ülkü görüşlerini şöyle dile getirdi:"Ben bütün varlığımla Aliağa'yı bu günlere getirdim. Çalışkanlığımı ve Aliağa için neler yaptığımı herkes bilir. Aliağa'ya tekrar hizmet etmek, Aliağayı daha da çağdaş bir hale getirmek için yine adayım. Yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır. Yeter ki adaylığım kesinleşsin. Önseçimden kesinlikle korkmuyorum. Bütün ekip arkadaşlarım işaretimi bekliyor işaret gelir gelmez bütün Aliağa’da görülmemiş bir çalışma başlatacağım."

  • Yorumlar 10
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0533 557 8894