• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İzmir 12 °C

Ülkü Ocaklarından Regaip Etkinliği

Ülkü Ocaklarından Regaip Etkinliği
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ ŞENOL GÖK / Aliağa ÜlküO Reyhanlı da ki saldırı da yaşamını yitirenler ve regaip kandili sebebiyle lokma hayrı yaptı. Demokrasi meydanında yapılan lokma hayrına İzmir Ülkü Ocakları İl Başkanı Süleyman Bozkurt, Mhp Aliağa İlçe Başka

ALİAĞA ÜLKÜ OCAKLARINDAN ANLAMLI ETKİNLİK

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ ŞENOL GÖK / Aliağa ÜlküO Reyhanlı da ki saldırı da yaşamını yitirenler ve regaip kandili sebebiyle lokma hayrı yaptı. Demokrasi meydanında yapılan lokma hayrına İzmir Ülkü Ocakları İl Başkanı Süleyman Bozkurt, Mhp Aliağa İlçe Başkanı Abdürrahim Aydemir, Mhp Teşkilat Başkanı Serkan Acar,Aliağa Ülkü Ocağı Başkanı Barış Kızılay ve çok sayıda vatandaş katıldı. Aliağa Ülkü Ocağı Başkanı Barış Kızılay tarafından yapılan açıklamada; Semanın kapılarının sonuna kadar açılıp rahmetin sağanak sağanak yağdığı böylesine mübarek bir günde gönül isterdi ki analar ağlamasın, çocuklar feryad etmesin, ocaklar sönmesin, huzurumuz ve birliğimiz bozulmasın. Ama ne yazık ki geçtiğimiz günlerde adeta yüreğimizi dağlayan ve bizleri hüzne ve yasa boğan acı bir saldırıya mağruz kaldık Hatayı’ın Reyhanlı ilçesindeki hain saldırıda Onlarca kardeşimizin hayatını kaybettiği ve yaralandığı maddi ve manevi hüznün yaşandığı reyhanlıda bu saldırıya maruz kalan tüm vatandaşlarımızın ölenlerine Cenabı Allahtan rahmet Yaralılara Acil şifalar Ve geride kalanların hepsine sabır diler bir daha Bu acının yaşanmamasını Cenabı Allahtan niyaz ederiz” dedi.

Kızılay iyilik, yardımlaşma ve dayanışma hislerimizin doruk noktaya ulaştığı kutlu zamanların başlangıcı olan Regaip kandiline ulaştıklarını söyleyerek “Regaip, Miraç, Berat ve Kadir Geceleri gibi müstesna kandil gecelerinin yer aldığı üç aylar, milletimiz ve tüm İslam alemi için çok önemli ve kutsal ve faziletli zamanlardır. Regaip Kandili, Allah'ın insanlara lütuf ve inayetinin bol bol ihsan edildiği özel bir gecedir. Bu güzel günler ve geceler, insanlarımız arasında sevgi ve kardeşlik duygularının kök salıp gelişmesine vesile olmaktadır. Yardımlaşma, dayanışma ve şefkat duygularının öne çıktığı bu günleri iyi değerlendirerek, manevi ikliminden toplumca yararlanmalıyız. Bu özel gün ve geceleri fırsat bilip iyi değerlendirerek aramızdaki çekişmeleri, dargınlık ve kırgınlıkları bertaraf etmeli, toplum olarak birbirimize kenetlenip birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendirmeliyiz.Elimizi ve gönlümüzü uzanabileceğimiz herkese açmalı, sevgi ve saygı ortamının oluşmasına, birlik ve beraberliğin güçlenmesine. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm hemşerilerimin Regaip Kandilini ve üç aylarını tebrik ediyor, milletçe birlik ve beraberlik içinde daha nice kandillere kavuşmayı, bütün İslam aleminin ve insanlığın barış ve huzur içinde olmasını niyaz ediyoruz. dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894