• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İzmir 21 °C

Uluslararası Tarım Sigortaları Sempozyumu

Uluslararası Tarım Sigortaları Sempozyumu
Uluslararası Tarım Sigortaları Sempozyumu (IAIS), 02-03 Haziran tarihlerinde, İstanbul’da, Başbakanlık Devlet Arşivleri Genel Müdürlüğü Osmanlı Arşivlerinde gerçekleştirildi

ULUSLARARASI TARIM SİGORTALARI SEMPOZYUMU

 

Dünyada tarım sigortaları alanında kısa zamanda örnek gösterilen bir noktaya ulaşan Tarım Sigortaları Havuzu (TARSİM), 10. Yılı nedeniyle, T.C. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk ÇELİK’in himayesinde uluslararası bir organizasyona imza attı.

Uluslararası Tarım Sigortaları Sempozyumu (IAIS), 02-03 Haziran tarihlerinde, İstanbul’da, Başbakanlık Devlet Arşivleri Genel Müdürlüğü Osmanlı Arşivlerinde gerçekleştirildi. Bakan Faruk ÇELİK’in katılımlarıyla görkemli bir açılışa sahne olan Sempozyum’da, tüm paydaşlar ve dünyanın dört bir köşesindeki 20 civarındaki ülkeden yabancı konuklarla birlikte 500’ün üzerinde davetli yer aldı.

Asya ve Avrupa’nın buluşma noktası İstanbul’da, tarım sigortaları konusunda ilk kez gerçekleştirilen Sempozyumda, açılış konuşmalarının ardından iki gün boyunca devam eden Oturum ve Panellerde, “İklim Değişikliği, Gıda Arzı Güvenliği ve Risk Yönetimi”, “Tarım Sigortalarında Devlet, Özel Sektör ve Sivil Toplum İşbirliği Deneyimleri”, “Devlet Destekli Tarım Sigortalarında Reasüransın Rolü ve Reasürör Gözüyle TARSİM Modelinin Başarısı”, “Tarım Sigortalarında Devletin Rolü” ve “Tarım Sigortalarında Teknoloji Kullanımı” gibi başlıklar değerlendirildi.

Organizasyonun sponsorluğunu, Scor, T.C. Ziraat Bankası, T.C. Ziraat Sigorta, Hannover Re, Mapfre Re, Swiss Re, Partner Re, Türkiye Sigorta Birliği, J.B. Boda Group, Allianz Sigorta, Türkiye Damızlık Sığır Yetiştiricileri Merkez Birliği, Oracle, A Haber, Sigortacı Gazetesi, X Primm Publications, İstanbul Underwriting Center (IUC) ve Agroinsurance üstlendi. / EGE BASIN GRUBU

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894