• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İzmir 18 °C

Yıldrım'dan Mahmut'a Destek

Yıldrım'dan Mahmut'a Destek
ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ EGE HAKİMİYET GAZETESİ / Geceye AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar, Eski Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, İzmir milletvekili adayları, AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay ile Pegasus Havayolları Yönetim Kurulu Ba

Mahmut Güneş, Binali Yıldırım ile tanıştı, 26 yıl sonra engelini aştı.
ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ EGE HAKİMİYET GAZETESİ / Geceye AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar, Eski Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, İzmir milletvekili adayları, AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay ile Pegasus Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı da katıldı.
Binali Yıldırım, salonda engelli vatandaşlarla bir süre sohbet etti, babasının kucağında gelen ve gelişim bozukluğu olan 9 yaşındaki yaklaşık 60 santimetre boyundaki Ali Kavak'ı kucağına aldı.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Zihinsel Engelliler Mehteran Takımı'nın gösterisi ile başlayan programda, engelli Bilal Göregen darbuka dinletisi sundu. Binali Yıldırım, Göregen'e plaket verdi.
Gecede konuşan görme engelli sanatçı Metin Şentürk, 10-16 Mayıs'ın Engelliler Haftası olduğunu, 10 Mayıs'ın evlilik yıl dönümü, 16 Mayıs'ın da doğum günü olması nedeniyle bu tarihlerin kendisi için özel olduğunu söyledi. Şentürk, konuşmasının ardından iki şarkısını seslendirdi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hotar, Şentürk'e plaket verdi.
Sabahat Akşıray Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi ritm grubunun gösterisi ardından konuşan Hotar, engelli vatandaşlarla ilgili farkındalık oluşturmak için çeşitli programlar hazırladıklarını, onları ziyaret ettiklerini kaydetti. Hotar, ''Önemli fiziksel engeller değil, kalplerdeki engellerdir. Biz bunları kaldırmaya talip olduk ve önemli ölçüde başarılı olduk'' dedi.
Dünya Engelli Vücut Geliştirme Şampiyonu ve AK Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Tolga Murat Balıkçı da gecenin hazırlanmasından duyduğu mutluluğu dile getirdi.
Ulaştırma Eski Bakanı ve İzmir 2. Bölge 1. sıra milletvekili adayı Binali Yıldırım, Bornova Naldöken ziyaretleri sırasında tanıştığı Mahmut Güneş"e yardım eli uzattı.  10 çocuklu bir ailenin oğlu olan 26 yaşındaki Güneş, 9 aylık bebekken geçirdiği havale sonucunda fiziksel büyümesi durmuş. Yürüme fonksiyonları gelişmeyen Güneş, ailenin imkanları yeterli olmadığından yatağa mahkum olmuş. Yıldırım"ın ziyareti sonrasında, ücreti Ak Partili hayırseverler tarafından karşılanan engelli özel bisikleti, Ak Parti Bornova Seçim Bürosu"nda Bornova İlçe Başkanı Hüseyin Özkan tarafından Mahmut Güneş"e teslim edildi. Teslimat sırasında Mahmut Güneş"in kardeşi de ağabeyini yalnız bırakmadı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894