• BIST 9079.97
  • Altın 2325.509
  • Dolar 32.3459
  • Euro 34.8864
  • İzmir 15 °C

Belediyecilikte Milli Görüş

Belediyecilikte Milli Görüş
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi Bayraklı'da seçim koordinasyon merkezini hizmete açan Saadet Partisi İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Ali Özüdoğru, ardından Menderes Belediye Başkan
BELEDİYECİLİKTE MİLLİ GÖRÜŞ KENDİSİNİ İSPATLAMIŞTIR
 
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi 
Bayraklı'da seçim koordinasyon merkezini hizmete açan Saadet Partisi İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Ali Özüdoğru, ardından Menderes Belediye Başkan Adayı Mehmet Alpat’ın çalışmalarına destek vermek amacıyla Menderes’e gitti.
 
Gümüşpala’daki seçim bürosu açılışına katılan Özüdoğru, “Bayraklı adayımız Vedat Kolukısa bu işi yapacak, en az onlardan bin kat daha iyi yapacak bir kardeşimizdir. Onun etrafında kenetlenelim. Ona destek verelim.” dedi.
 
Açılışta toplanan kalabalığa seslenen Saadet Partisi Bayraklı Adayı Vedat Kolukısa ise, hizmetlerde dört temel nokta olduğunu belirterek şöyle konuştu: “Birincisi hizmet yapmak için yola çıkmak. İkincisi iyi niyet. Üçüncüsü işin gereğini yapmak. Ve dördüncüsü ehil olmak. Herkes iş yapar ama işin ehli en iyisini yapar. Milli Görüş kadroları bu dört unsurun hepsine sahiptir. Bu nedenle belediyelerde efsane hizmetler yapmıştır. Her şey bir oyla başlar, her şey bir insanla başlar. Bayraklı’da kazanırsak ilçeye ne vereceğiz? Milli Görüşün efsanevi hizmetlerini Bayraklı’da görecek ve yaşayacaksınız. Gümüşpala’nın 8 mahallesi var. Eşit şekilde ve adalet ölçüleri içinde hizmet almadığını biliyoruz. Bu mahallelere ikinci bölge gözüyle bakılıyor. Bizde hizmette eşitlik ve adalet esas olacaktır. Bütün mahalleler adalet ölçüsü içerisinde hizmet alacaktır”. Gençliğe ve yatırıma yönelik faaliyetlere ağırlık vereceklerini ifade eden Kolukısa, kuracakları ‘istihdam merkezleri’ ile Bayraklı’da bir tek işsiz kalmayana kadar çalışacaklarını vurguladı. İstihdam merkezlerinin organize sanayiler, işçi bulma kurumu ve diğer resmi kurumlarla irtibatlı bir şekilde çalışacağını kaydeden Saadet Partisi Adayı Kolukısa, Bayraklı’da halkın tek kuruşunun bile israf edilmeyeceğini de sözlerine ekledi. 
 
Seçim bürosu açılışından sonra Menderes’e giden Saadet’in Büyükşehir Adayı Özüdoğru, kahvehane ziyaretlerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Türkiye’de belediyecilik hizmetleri noktasında Milli Görüş başkanlarının kendisini ispat ettiğini dile getiren Mehmet Ali Özüdoğru, partisinin Menderes Adayı Mehmet Alpat’a destek istedi. Seçimin önemine dikkat çeken Alpat ise, “Bu seçimde vereceğiniz her oy, ülkemizin yönünü belirleyecek. Milli Görüşe verirseniz efsane hizmetlerle tanışırsanız. Ama diğerlerine verirseniz bir öncekinden farkı olmayan bir yönetim gelecektir. Hizmet Milli Görüşün işidir. Belediyecilik Milli Görüşün işidir. Biz sizlere belediye başkanı olarak değil, hizmetkâr olarak geliyoruz.” ifadelerini kullandı. 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894