• BIST 9552.63
  • Altın 2486.665
  • Dolar 32.5193
  • Euro 34.8355
  • İzmir 21 °C

Oğuzhan'dan Yeni Yıl Kutlaması

Oğuzhan'dan Yeni Yıl Kutlaması
ALİAĞA HABER/ BASIN BÜLTENİ/ Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan yeni yıl nedeniyle yazılı bir kutlama mesajı yayımladı. Oğuzhan “Yeni umutlarla karşıladığımız 2013 yılının Türkiye için istikrarlı, başarılı ve ulusça beklentileri

CHP ALİAĞA İLÇE’DEN YENİ YIL MESAJI

CHP ALİAĞA İLÇE BAŞKANI ÖZLEM ŞAN OĞUZHAN “2013 ULUSÇA BEKLENTİLERİMİZİN KARŞILANDIĞI BİR YIL OLSUN”
ALİAĞA HABER/ BASIN BÜLTENİ/ Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan yeni yıl nedeniyle yazılı bir kutlama mesajı yayımladı. Oğuzhan “Yeni umutlarla karşıladığımız 2013 yılının Türkiye için istikrarlı, başarılı ve ulusça beklentilerimizin karşılandığı bir yıl olması en büyük temennimdir.” dedi.
2012 yılının ülkemiz için birileri tarafından çizilmeye çalışılan pembe tabloya rağmen zorluklarla ve acılarla geçtiğini belirten Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan “Ekonomik anlamdaki kötü gidişat ve iyice artan terör olayları yüzünden 2012 yılını çokta huzurlu geçirdiğimizi söyleyemem. Sevinçlerimizle, acılarımızla ve anılarımızla bir yılı daha geride bırakıyor, aydınlık ve mutlu yarınlara ulaşma umutlarımızı canlı tutarak, yeni bir yıla giriyoruz. Yeni umutlarla karşıladığımız 2013 yılının Türkiye için istikrarlı, başarılı ve ulusça beklentilerimizin karşılandığı bir yıl olması en büyük temennimdir. dedi.

OĞUZHAN “TÜM YURTTAŞLARIMIZIN YENİ YILINI KUTLARIM”
Yeni yılın herkese sağlık, mutluluk ve başarı dolu günler getirmesini dileyen Oğuzhan “Yoksulluğun ve yolsuzluğun olmadığı bir ülkede, işsizliğin yerini refahın, adaletsizliğin yerini hukukun, çatışmanın yerini barışın aldığı, herkesin eşit, özgür ve hayallerinin peşinden koşma hakkına sahip olduğu bir yıl yaşaması umuduyla tüm yurttaşlarımızın yeni yılını içtenlikle kutlar, sağlık, mutluluk ve başarı dolu günler dilerim.” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894